Ankara'da koronalı yolcu alarmı! Şoför ihbar etti

Ankara'da EGO otobüsü ile yolculuk yapan bir kişi, şoförün ihbarının ardından yeni tip koronavirüs (Covid-19) şüphesiyle hastanede gözlem altına alındı.

YAŞAM 15.04.2020, 09:21 15.04.2020, 09:27

Ankara'da Gölbaşı- Ulus seferini gerçekleştiren 106 hat numaralı EGO otobüsünde yeni tip koronavirüs (Covid-19) alarmı verildi. 

Otobüse bir yolcunun hal ve hareketlerinden kuşkulanan otobüs şoförü Murat C., polise ihbarda bulunarak yolcunun yeni tip koronavirüs (Covid-19) olabileceğini ifade etti. 

Bunun üzerine polis ekipleri, otobüs güzergâhında tedbir alarak aracı Mevlana Bulvarı'nda Ankara Şehirlerarası Terminal İşletmesi'nin (AŞTİ) karşısında durdurdu. Otobüste bulunan yolcuların kontrollü olarak tahliye edilmesinin ardından yeni tip koronavirüs (Covid-19) şüphelisi yolcu da sağlık ekipleri tarafından ambulansa alındı.

İsmi belirtilmeyen yolcu, hastaneye kaldırılarak gözetim altına alındı. EGO otobüsü ise dezenfekte işlemlerinin yapılması için belediyenin garajına götürüldü.

Otobüs şoförü Murat C. söz konusu yolcunun hal ve hareketlerinin dikkatini çektiğini, sorduğu sorulara verdiği yanıtlardan kuşkulanarak polise ihbarda bulunduğunu kaydetti.
 

Yorumlar (0)