Ankara'da kayınbabasını öldürüp eşini yaralayan o zanlı tutuklandı!

Ankara Akyurt’ta boşanma aşamasında olduğu eşinin yaşadığı eve gelip, kayınbabasını bıçaklayarak öldüren ve eşini ise yaralayan o zanlı tutuklandı.

YAŞAM 04.07.2022, 11:44 04.07.2022, 17:47
Ankara'da kayınbabasını öldürüp eşini yaralayan o zanlı tutuklandı!

Olay, Ankara’nın Akyurt ilçesinde cumartesi günü 20.30 saatleri sıralarında Yıldırım Mahallesinde bulunan 3 katlı bir apartmanın 2'inci katındaki dairede yaşandı. İddiaya göre, eşi Fatih K. ile boşanma aşamasında olan Güleser K. bir süre önce babasının evine yerleşti. Cumartesi günü akşam saatleri sırasında kayınbabasının evine gelen Fatih K.'nin annesinin yanında kalan 2 çocuğunu buradan almak istediği iddia edildi. Fatih K.’nin bu isteğine tepki gösteren Güleser K. boşanma aşamasında olduğu eşi ile tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede büyüdü ve kavgaya dönüştü.

Kayınbabasını kalbinden bıçaklayarak öldürdü

Yaşanan kavga sırasında Fatih K. yanında bulundurduğu bıçakla eşi Güleser K.'yı bacağının birkaç yerinden bıçakladı. O esnada evde olan kayınbaba Gazi Akkaya, olaya müdahale etmek isterken damadı Fatih K. tarafından kalbinden bıçaklandı ve hayatını kaybetti.

Kayınbabasını öldüren o damat tutuklandı

Yaşananlardan sonra olay yerinden kaçarak kendi evine giden Fatih K. ise evinde polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye gönderilen zanlı, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Yorumlar (0)