Ankara'da kadın cinayeti: 'Yakışıklı değilsin' diyen eşini bıçakladı

Başkent Ankara’da 8 aydır evli olduğu doktor eşini bıçaklayarak katleden şahıs, tutuklanarak cezaevine nakledildi.

YAŞAM 10.05.2021, 21:00 11.05.2021, 17:56
Ankara'da kadın cinayeti: 'Yakışıklı değilsin' diyen eşini bıçakladı

Korkunç olay, geçtiğimiz cumartesi günü sabahı saat 06.30'da Ankara’ya bağlı Çankaya ilçesinde bulunan Mutlukent Mahallesi 2017. Sokak'ta yaşandı. Aktarılan bilgilere göre, Mehmet Erdoğan (45), 8 aylık eşi Zeynep Erdoğan ile (47) tartıştı. Tartışma kavgaya dönüştü ve Mehmet Erdoğan, eşi Zeynep Erdoğan'ın ve talihsiz kadının ilk evliliğinden olan A.A.'nın (14) ellerini bağlayıp işkence etmeye başladı. İşkenceye devam eden Mehmet Erdoğan, eşi Zeynep Erdoğan'ı bıçakla yaralayarak olay mahallinden kaçtı.

Çocuk kaçarak kurtuldu

14 yaşındaki talihsiz çocuk, elleri bağlı bir biçimde evden kendi imkanlarıyla uzaklaştı. Talihsiz çocuğu gören komşular, güvenlik ve sağlık ekiplerine ihbarda bulundu. Olay mahalline gelen sağlık personelleri, Zeynep Erdoğan'ın aldığı 5 bıçak darbesiyle yaşamını yitirdiğini tespit etti. 

Talihsiz kadının doktor olduğu öğrenildi. 

Yakalandı

Güvenlik güçleri, gerçekleştirdikleri çalışmalarda, şahsın '06 BGT 227' plakalı otomobille olay mahallinden kaçtığını ve Ümitköy’de olduğunu tespit etti. 

"Beni yakışıklı bulmuyordu"

Şüpheli şahsın emniyet güçlerine verdiği ilk ifade de ortaya çıktı.

Mehmet Erdoğan'ın, "Eşim beni beğenmiyordu. 'Sen yakışıklı değilsin, senden boşanıp yakışıklı birisiyle evleneceğim.' diyordu. Bu yüzden tartıştık." dediği aktarıldı. 

Tutuklandı

Gözaltına alınan şahıs, ‘kasten öldürme’ suçundan tutuklandı. Zanlının, talihsiz kadının 14 yaşındaki çocuğunu annesinin ölümüne şahit olmaması için odaya kapattığı ve işkence suçlamalarını kabul etmediği öğrenildi.

Yorumlar (0)