Ankara'da 'istek şarkı' cinayeti

Ankara’ya bağlı Çankaya ilçesinde üç kişi, istekte bulundukları şarkıyı bilmediği gerekçesiyle müzisyen Onur Şener'i katletti.

YAŞAM 02.10.2022, 21:26 03.10.2022, 15:34
Ankara'da 'istek şarkı' cinayeti

Akıllara durgunluk veren olay, dün gece saatlerinde başkent Ankara’nın Çankaya ilçesinde bulunan mekanda yaşandı. Aktarılan bilgilere göre, üç kişi, Onur Şener’den istek şarkıda bulundu. Müzisyen Şener ise şarkıyı bilmediğini ifade etti. Bu durum üzerine sinirlenen üç kişi, mekan kapandıktan sonra Şener ile tartışma yaşamaya başladı. Tartışmanın büyümesi ve kavgaya dönüşmesi neticesinde üç kişi Şener’e şişelerle saldırdı. 

Kurtarılamadı

Kırılan cam şişeleri Şener'in boğazına saplanırken, ihbarda bulunulması üzerine olay mahalline sağlık ve güvenlik ekipleri yönlendirildi. Olay mahalline ulaşan güvenlik güçleri kavgayı ayırırken, sağlık personelleri ise kavgada ağır şekilde yaralanan Şener’i hastaneye kaldırdı. Burada doktorlar tarafından gerçekleştirilen bütün müdahalelere karşın Onur Şener hayata tutunamadı.

3 kişi tutuklandı

Cinayet sonrası başlatılan soruşturma kapsamında Semih S., İlker K. ve Ali G., eğlendikleri G.G. ve J.E. isimli iki kadınla birlikte gözaltına alındı. Şüpheliler, emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra mahkeme çıkarılmak üzere adliyeye sevk edildi. Mahkeme heyeti, ‘kasten öldürme’ suçu sebebiyle Semih S., İlker K. ve Ali G.’nin tutuklanmasına karar verdi. İki kadın ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 

Birbirlerini suçladılar

Öte yandan Semih S. ve Ali G. İlk ifadelerinde cinayeti İlker K.’nın işlediğini öne sürdüler. Kendilerinin ise İlker K.’yı sakinleştirmek için mücadele ettiklerini ancak başarılı olamadıklarını belirttiler. İlker K. ise Onur Şener’i kendisinin öldürmediğini, kimin yaptığını da bilmediğini iddia etti. İlker K. ile Ali G.'nin kamuda müfettiş olarak çalıştığı, Semih S.'nin ise Türk Havacılık ve Uzay Sanayii'nde mühendislik yaptığı öğrenildi.

Yorumlar (0)