Ankara'da freni boşalan kamyon 10 aracı biçti

Başkent Ankara'da freni boşalan kamyon, 10 aracı ezerek durabildi. Araçların büyük çoğunluğunun kullanılamaz duruma geldiği kazada şans eseri can kaybı ve yaralanan olmadı.

YAŞAM 14.11.2021, 20:46
Ankara'da freni boşalan kamyon 10 aracı biçti

Söz konusu olay, Keçiören ilçesinde yaşandı. Aktarılan bilgilere göre, Bölük Caddesi'nde park halinde duran '06 BJ 5025' plakalı kamyonun frenleri boşaldı. Sürücüsü olmayan araç, kendi kendine hareket ederek park halindeki araçlara çarptı. Araç, toplam 10 araca çarptıktan sonra durabildi. 

Ölen ya da yaralanan yok

Diğer yandan, meydana gelen korkunç olayda şans eseri can kaybı ve yaralanan olmadı. Kaza bölgesi polisler tarafından emniyet şeridiyle çevrilirken, itfaiye personelleri de sıkışan araçları yoldan kaldırma çalışmalarına başladı.

"Cana gelen mala gelsin"

Olaya şahit olan Yunus Emre Aydın, “Yukarıdan gelmeye başladı. Kapımızın önündeki araçlara çarptı ve merdivenlerden yuvarlandıktan sonra devrildi." diye konuştu. 

Bir diğer yurttaş ise “Kamyon okulun orada duruyordu. Sanırım freni boşalmış, sağa sola çarparak indi. Araçlara ve direğe çarptıktan sonra merdivenlerden aşağıya uçmuş. İyi ki araçların hepsi park halindeydi, ölen olmadı. Cana gelen mala gelsin, hepimize geçmiş olsun." dedi.



























Yorumlar (0)