Ankara'da dehşet anları

Ankara’ya bağlı Sincan ilçesinde Erhan T., eşinin çalıştığı lokantaya pompalı silah ile saldırdı. Olayda 1’i ağır olmak kaydıyla 3 kişi yaralandı.

YAŞAM 16.09.2021, 18:14 17.09.2021, 11:24
Ankara'da dehşet anları

Aktarılan bilgilere göre, Erhan T., Sincan ilçesindeki Atatürk Mahallesi üzerinde eşinin çalıştığı lokantaya geldi. Eşi ile Ahmet A. arasında ilişki olduğunu öne süren Erhan T., lokantaya, yanında getirdiği pompalı silahla ateş açmaya başladı. Açılan ateşin ardından Ahmet A. başından saçmayla vuruldu. Kardeşi Ali A. ve lokantada garson olarak görev yapan Özgür adlı genç de kurşunların hedefi oldu.

3 yaralı

Yurttaşlar ise Erhan T.’yi linç etmek istedi. Olay mahalline çok sayıda sağlık ve güvenlik ekibi sevk edilirken, emniyet güçleri, saldırganı gözaltına alarak karakola götürdü. Ağır şekilde yaralanan Ahmet A. ve hafif yaralı Ali A. ile garson Özgür en yakın sağlık kuruluşuna sevk edildi.

Sincan Kaymakamı'ndan açıklama

Sincan Kaymakamı Abdullah Küçük, olaya dair sosyal medya hesabı üzerinden gerçekleştirdiği açıklamada, şu sözleri sarf etti:

“Kişisel husumetten kaynaklandığı değerlendirilen sebeplerle bugün bir şahsın ilçemizdeki bir lokantaya pompalı tüfekle ateş etmesi neticesinde işletmede çalışan 3 kişi yaralanmıştır. Can kaybının olmadığı olayda yaralananlar tedavi altına alınmıştır.”









Yorumlar (0)