Ankara'da çukura düşen araç çıkarıldı: Sürücü son anda kurtulmuştu

Başkentte dün yaşanan kuvvetli sağanak yağış, Angora Bulvarı'ndaki yolun çökmesiyle sonuçlandı. 15 metrelik çukura düşen araçta bulunan sürücü, son anda kendisini dışarı atarak kurtuldu. Belediye ekiplerinin 19 saatlik çalışmasının ardından araç çukurdan çıkarıldı. Hasarı belediyenin karşılayacağı kaydedildi.

YAŞAM 13.05.2023, 17:04 Hakan Öksüz
Ankara'da çukura düşen araç çıkarıldı: Sürücü son anda kurtulmuştu

Ankara'da dün etkisini gösteren sağanak yağış nedeniyle yollar göle döndü, metro istasyonlarını su bastı. Araçları sulara gömülen sürücüler, zor anlar yaşadı. Kentte etkili olan kuvvetli sağanak yağışlar, günlük nedeniyle Angora Bulvarı'ndaki yol çöktü.

Aracın sürücüsü son anda kurtuldu

Yolun çökmesiyle birlikte bir araç suya gömüldü. Aracın sürücüsü son anda kendisini dışarı atarak kurtuldu. İhbar üzerine bölgeye gelen belediye ekipleri, aracı saplandığı yerden çıkarmak için çalışmalara başladı. 

15 metrelik çukur suyla doldu

Ankara Büyükşehir Belediyesi ekipleri, gece saatlerinde mola verdi. Çalışmalar sabah saatleri itibarıyla yeniden başladı. Yolun çökmesi nedeniyle 15 metrelik bir çukurun oluştuğu, bu çukura da yağış sularının dolduğu kaydedildi.

Hasarı belediye karşılayacak

Ekipler, çukura dolan suyu pompalarla tahliye etmeye başladı. Suyla dolu çukura gömülen araç, yaklaşık 19 saat sonra çıkarıldı. Bir otomobil kiralama şirketine ait olan aracın hasarını, belediyenin karşılayacağı bildirildi.

Yorumlar (0)