Ankara'da annesiyle sevgilisini yakalayan liseli genç dehşet saçtı

Ankara’ya bağlı Altındağ ilçesinde lise öğrencisi genç, annesinin eve davet ettiği erkek arkadaşını bıçakladı. Yaralı adam hastaneye nakledilirken, meydana gelen arbedede elinden yara alan genç ise gerçekleştirilen tedavisinin akabinde polis merkezine götürüldü.

YAŞAM 10.02.2021, 18:34 11.02.2021, 14:51
Ankara'da annesiyle sevgilisini yakalayan liseli genç dehşet saçtı

Söz konusu olay, saat 03.30 sularında Ankara’ya bağlı Altındağ ilçesinde bulunan Baraj Mahallesi Selçuklu Caddesi’nde yaşandı. Edinilen bilgilere göre, lise talebesi Emre T. (19), evde bilgisayar oyunu oynadığı esnada evde bir erkek sesi duydu. Bunun üzerine odasından çıkan genç, içeride annesi Badegül T.’nin yanında gördüğü erkek arkadaşı Enis Y. ile tartışmaya girdi. Tartışmanın büyümesi akabinde yere düşen Emre T., eline aldığı bıçakla Enis Y.’yi 3 yerinden bıçakladı. Meydana gelen arbedede de elinden yara alan liseli genci, olay mahalline çağırdığı arkadaşları sakinleştirmeye çalıştı. Emre T.'nin elindeki bıçağı alan ve kavgayı ayıran arkadaşlarının ihbarı üzerine olay mahalline güvenlik ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Yaralılar, olay bölgesinde gerçekleştirilen ilk müdahalelerinin akabinde ambulans ile hastaneye sevk edildi. Bıçak darbeleri ile yara alan Enis Y.’nin genel sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.



Oğlunu bıraktı, erkek arkadaşına koştu

Badegül T.’nin yaralı erkek arkadaşı Enis Y.’nin başından ayrılmaması ve elinden yara alan lise öğrencisi evladını unutması, görenleri şaşkına çevirdi. Yaralı erkek arkadaşı ambulansa taşınana kadar başından ayrılmayan kadın, daha sonra olay mahallinden uzaklaştı.

Korktuğu için arkadaşlarını aramış

Lise talebesi Emre T.’nin arkadaşı Oğuz Karatekin, “Evden ayrıldık, işe gidiyorduk. Arkadaşımız bizi aradı. 'Evde birileri var galiba.' dedi. 'Sakin ol, birazdan oradayım.' dedim. Eve vardığımda da kavga ediyorlardı. Bıçaklamıştı adamı. O sırada biz güvenlik güçlerini aradık. Adamı elinden zor aldık. Adam yerde öylece yatıyordu.” dedi.

Yorumlar (0)