Ankara'da anestezi teknikeri, hastane müdürünü bıçakladı

Hastane müdürü olarak görev alan Muammer Zeki Şahnaoğlu, psikolojik problemleri olduğu öne sürülen hastane personelince vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklandı. 5-6 bıçak darbesi aldığı belirtilen Şahnaoğlu’nun hayati tehlikesinin devam ettiği kaydedildi.

YAŞAM 14.07.2021, 18:17 15.07.2021, 11:20
Ankara'da anestezi teknikeri, hastane müdürünü bıçakladı

Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde müdür olarak görev alan Muammer Zeki Şahnaoğlu, psikolojik problemleri olduğu iddia edilen hastane personeli tarafından vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklandı. Çok sayıda bıçak darbesi aldığı belirtilen Şahnaoğlu’nun hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

Hayatı tehlikesi devam ediyor

Aktarılan bilgiye göre, söz konusu olay, saat 09.20 sularında gerçekleşti. Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde hastane müdürü olan çalışan Muammer Zeki Şahnaoğlu odasında oturduğu esnada, psikolojik problemleri sebebi ile 14 aydır idari izinde olan ve söz konusu problemler sebebi ile doktora görünmesi önerilen hastane personelinin bıçaklı saldırısına uğradı. Vücudunun çeşitli bölgelerinden çok sayıda bıçak darbesi alan Şahnaoğlu, derhal operasyona alındı. Karın içerisinde ciddi derecede kanama ve bağırsak bölgesinde kesik oluşan Şahnaoğlu, operasyonun ardından yoğun bakıma alındı. Şahnaoğlu’nun hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

Olay üzerine derhal hastane güvenliği tarafından yakalanan şahsın, polis merkezine götürüldüğü belirtildi.

Yorumlar (0)