Anadolu Otoyolu’nda feci kaza: Onlarca araç birbirine girdi

İstanbul ve Ankara istikametinde kar yağışından dolayı meydana gelen iki ayrı kazada içlerinde otobüslerin ve tırların da yer aldığı 32 araç birbirine girdi. Kaza neticesinde 17 kişinin yaralandığı kaydedildi.

YAŞAM 18.03.2022, 19:14 18.03.2022, 19:17
Anadolu Otoyolu’nda feci kaza: Onlarca araç birbirine girdi

Kar yağışıyla birlikte kazalarda gerçekleşti.

Düzce Kaynaşlı’da Bolu Dağı Anadolu Otoyolu mevkii Ankara ve İstanbul istikametlerinde zincirleme kazalar meydana geldi.

Elde edilen bilgilere göre seyir halinde olan tır, yolun sağ şeridinde kar küreme çalışması gerçekleştiren araca çarpmamak için manevra yapınca kayarak makaslandı.

32 araç zincirleme kazaya karıştı

Kazayı gören diğer tırların da makaslamasıyla birlikte İstanbul yönünde 8 araç, 14 tır ve 3 otobüs zincirleme kazaya karıştı.

Ankara yönünde kimi tırların da kazayı görüp makaslamasıyla birlikte 5 tır ile 2 otomobil kaza yaptı.

17 kişi yaralandı

İhbar ile olay yerine Bolu ve Düzce’den çok sayıda sağlık, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Kazadan dolayı 17 kişi yara aldı.

6 kişi olay yerinde yapılan müdahalesi sonrasında hastaneye kaldırıldı, 11 kişiyse ayakta tedavisi yapıldı.

Ankara çift yönlü, İstanbul tek yönlü trafiğe açıldı

Kazaya dahil olan araçların kaldırılmasının ardından İstanbul istikameti tek yönlü, Ankara istikameti ise iki şeritle trafiğe açıldı.

Birçok otomobil, tır ve otobüs zincirleme kazaya girdi. İhbarla birlikte çok sayıda sağlık, itfaiye ve polis ekibi olay yerine sevk edildi.

Yorumlar (0)