Anadolu Otoyolu'nda bayram tatili kuyruğu

Anadolu Otoyolu'nun Gerede-Karadeniz Bağlantı Yolu ile Bolu Dağı kesiminde bayramı tatili dolasıyla uzun araç kuyrukları oluştu.

YAŞAM 18.07.2021, 17:29 19.07.2021, 08:55 Hanife
Anadolu Otoyolu'nda bayram tatili kuyruğu

Kurban Bayramı tatilini memleketinde geçirmek isteyen ve özellikle de İstanbul'dan yola çıkan çok sayıda araç, Anadolu Otoyolu'nun Bolu ve Düzce geçişlerinde aşırı bir yoğunluk yaşatıyor.



Yoğunluğun devam ettiği bölgede yüksek sıcaklıkla birlikte zaman zamanda olsa arıza yapan araçlar olunca yolculuk tam bir zulme dönüştü.  



Karayolları ve polis ekipleri, güzergahta kontrollerini artırarak, arızalanan araçları kısa sürede kaldırarak trafiği rahatlatmaya çalışıyor.



Diğer yandan daha hızlı ilerlemek isteyen bazı sürücülerde, otoyolun Bolu ve Yeniçağa gişelerinden D-100 kara yoluna çıkıp, Bolu'dan Gerede'ye kadar ayrı bir yoğunluk oluşturdu. Bölgedeki trafik, akıcı şekilde seyrediyor.



Bir diğer araç yoğunluğun yaşandığı güzergah ise Karadeniz illerine gitmek isteyen tatilcilerin kullandığı Gerede-Karadeniz Bağlantı Yolu oldu.



Yoğunluk, otoyolun dörtdivan gişelerinden itibaren başlayarak, D-100 kara yolunun Horhor rampalarına kadar devem ediyor.

Yorumlar (0)