Ambulanstan inen sağlıkçılara otomobil çarptı

Aydın'a bağlı Germencik ilçesinde bir kişinin yaralandığı kaza sebebiyle yolda duran ambulans ekibine aracın çarpması neticesinde iki sağlık personelinden biri yaşamını yitirdi, biri yaralandı.

YAŞAM 06.03.2023, 21:50 07.03.2023, 10:19
Ambulanstan inen sağlıkçılara otomobil çarptı

İzmir'den Aydın istikametine doğru ilerleyen Rusya Federasyonu vatandaşı Anna Timkina'nın kullandığı otomobil, Germencik mevkisinde Timkina'nın direksiyon hakimiyetini yitirmesi neticesinde bariyerlere çarptı.

Kazada otomobil sürücüsü hafif şekilde yaralandı.



Bir sağlık personeli can verdi

Olay mahallinden geçen Rıdvan Kavaklı idaresindeki '09 HG 792' plakalı ambulans, yardım etmek için kaza yapan otomobilin önünde durdu.

Aynı yönde seyir halinde olan Anıl Ö. (32) yönetimindeki otomobil, ilk önce ambulanstan inen sağlık personelleri Fatma Kavalı (35) ile Hasan Kaymaz'a (26) ve akabinde de ambulansa çarptı.

Kavaklı, Aydın Devlet Hastanesine, ağır şekilde yaralanan Kaymaz ise Atatürk Devlet Hastanesine nakledildi. Acil ve ilk yardım teknikeri Kaymaz, hastanede can verdi.

Öte yandan, ambulans şoförü Rıdvan Kavaklı ile acil ve ilk yardım teknikeri Fatma Kavaklı'nın karı koca oldukları belirtildi.

Yorumlar (0)