Ambulansa yol vermeyen magandadan makas terörü!

İstanbul Sultangazi TEM Otoyolu'nda otomobiliyle makas atarak ilerlediği ileri sürülen bir kişi, trafik kazasına neden oldu. Kaza sonucu 4 kişi yaralandı. Kazaya neden olan Muhammed Efkan Yetişmiş'in şubat ayında Bahçelievler'de tüm uyarılara rağmen ambulansa yol vermeyen sürücü olduğu tespit edildi.

YAŞAM 28.08.2019, 16:26
Ambulansa yol vermeyen magandadan makas terörü!

Kaza, TEM Otoyolu Sultangazi geçişinde 23.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Edirne istikametine makas atarak ilerlediği öne sürülen Muhammed Efkan Yetişmiş'in kullandığı 34 ZC 1558 plakalı otomobil, önce bariyerlere çarptı. Takla atarken üzerinde 2 kişinin olduğu motosiklete de çarpan otomobil, yol üzerinde ters şekilde durabildi.

Önlerinde meydana gelen kazayı gören 2 otomobil sürücüsü de ani fren yapınca araçlar birbirine çarptı. Kazada 2'si motosiklette, 2'si de takla atan otomobilde bulunan 4 kişi yaralandı. 

Yaralıların yardımına ilk olarak yoldan geçen diğer sürücüler koştu. Bir yandan yaralılara yardım eden vatandaşlar, diğer yandan da sağlık, polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi. 

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekibi gönderildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.  

Kaza sonucu TEM Otoyolu'nun Edirne istikametinde araç geçişi trafik ekipleri tarafından kontrollü şekilde sağlandı. Kazaya karışan araçların çekilmesi sırasında trafik bir süre durdu. Araçların çekilmesinin ardından yoldaki ulaşım normale döndü. 

Ambulansa yol vermemişti

Kazaya neden olan sürücü Muhammed Efkan Yetişmiş'in şubat ayında Bahçelievler'de tüm uyarılara rağmen ambulansa yol vermeyen sürücü olduğu belirlendi.

Kazayı gören bir kişi, "Makas ata ata iki araç geliyordu. Biri beyaz, biri turuncu. Beyaz ileriye doğru gitti. Turuncu takla attı. Turuncunun içindeki yaralı dışarıya fırladı. 4 yaralı vardı." ifadelerini kullandı. 

Yorumlar (0)