Amasya’da karla kaplanan kavşakta dehşeti yaşadılar: 30 yaralı 

Amasya-Giresun yolunda ilerleyen bir yolcu otobüsünün şoförü, karla kaplanan DSİ kavşağında direksiyon hakimiyetini kaybetti. Yol kenarındaki trafik levhasına çarparak durabilen otobüsteki 30 kişi yaralandı. Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edilirken Amasya merkez, siren sesleriyle sarsıldı.  

YAŞAM 23.01.2022, 08:58 24.01.2022, 09:06
Amasya’da karla kaplanan kavşakta dehşeti yaşadılar: 30 yaralı 

Adıyaman’dan Giresun’a doğru yolan çıkan Emrah Kızılay isimli şoför idaresindeki bir yolcu otobüsü, Amasya’dan geçti. Şehir merkezindeki DSİ kavşağına geldiğinde karla kaplanan yol sebebiyle kontrolünü kaybeden Kızılay, yol kenarındaki trafik levhasına çarparak durabildi. Otobüsteki 35 yolcudan 30 tanesi yaralandı ve maddi hasar meydana geldi. 



Şehir merkezinde ambulans sireni susmadı 

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi geldi. Yaralı 30 yolcudan bazılarına ilk müdahale olay yerinde yapıldı. Ambulansların yeterli olmadığı anlarda bazı yaralılar itfaiye araçlarıyla çevre hastanelere taşındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatılırken merkez kavşak noktasının hali hazırda tehlikeli olduğu ve kar yağışıyla birlikte tehlike oranının arttığı belirtildi.



 

Yorumlar (0)