Amasya'da 5 kişilik aile baraj gölünde boğuldu

Amasya'da bulunan Suluova Derinöz Barajı’nda serinlemek için suya giren aynı aileden 5 kişi kayboldu. Olay mahalline gelen dalgıç ekiplerin çalışması neticesinde 5 kişinin cansız bedenine ulaşıldı.

YAŞAM 18.07.2021, 19:49 19.07.2021, 11:17
Amasya'da 5 kişilik aile baraj gölünde boğuldu

Suluova ilçesinde akşam saatlerinde serinlemek amacıyla Suluova Derinöz Baraj Gölü'ne giren çocuklarının çırpındığını gören aile üyelerinden 4'ü suya girdi. Baraj gölünde 5 kişilik aile fertlerinin çırpındığını fark eden yurttaşlar, durumu derhal güvenlik güçlerine haber verdi. Bölgeye intikal eden AFAD ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışma neticesinde 5 kişinin cansız bedenine ulaşıldı.

Amasya Valisi'nden açıklama

Olay mahalline gelerek AFAD ve itfaiye personellerinin yaptığı kurtarma çalışmalarını takip eden Amasya Valisi Mustafa Masatlı, önemli açıklamalarda bulundu.

Vali Masatlı, “Levent Cenikli adlı evladımızın suya düşmesinin akabinde kendi aile fertlerinden 4 kişi de suya giriyor ve daha sonra da olay gerçekleşiyor. Sultan Cenik ve Elif Cenik'i sudan çıkarttık. Havvanur Cenik, Levent Cenik ve Emrullah Cenik'i kurtarma çalışmaları sürüyor." şeklinde konuştu.

Gelen son dakika bilgisine göre, 3 kişinin daha cansız bedenine ulaşıldı. 











Yorumlar (0)