Almanya’da yaşayan gurbetçinin Hamburg turu görenleri şaşkına çevirdi

TikTok fenomeni olan Özlem Erol’un Almanya’nın Hamburg şehrinde çektiği ve bu bölgede yaşayan Türk vatandaşların yoğunluğunu konu alan videosu izleyenlerin eğlenceli anlar yaşamasına neden oldu.

YAŞAM 25.04.2022, 13:13
Almanya’da yaşayan gurbetçinin Hamburg turu görenleri şaşkına çevirdi

Almanya’da yaşayan ve TikTok hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla Türk takipçilerin oldukça ilgisini çeken Özlem Erol yeni bir paylaşımda daha bulundu. Geri dönüşüm atıkları toplayarak Türkiye’ye nasıl geldiğini anlatan videosu ile fenomen olan Erol takipçilerinin istekleri üzerine yeni videolar çekmeye devam ediyor. Erol son olarak kendisine gelen “Almanya’da hangi şehirde Türk nüfusu daha yoğun?” şeklindeki soruya cevap olarak yeni bir video çekti.

“Burada Alman vatandaşı bulmak oldukça zor”

Ünlü fenomen Hamburg’da çektiği videosunda yolda karşılaştığı Türk vatandaşlarla sohbet ederek bu bölgedeki Türk nüfusu yoğunluğunun ne düzeyde olduğunu örneklerle aktarmaya çalıştı. Bu bölgede Alman vatandaşı bulmanın oldukça zor olduğunu söyleyen Erol caddelerde yer alan Türk vatandaşlarını ve Türkçe tabelaları takipçileri ile paylaştı. Erol’un ayrıca cadde boyunca karşılaştığı Türkçe tabelalara verdiği tepkiler de takipçilerin eğlenceli anlar yaşamasına neden oldu.

“Küçük İstanbul gibi”

Erol yaptığı paylaşımında bu bölgenin Avrupa’da Türklerin en yoğun şekilde yaşadığı bölge olduğunu belirterek Türklerin bu bölgede yabancılık çekmeyeceğini ifade etti. Buranın küçük İstanbul olduğunu belirten Erol insanların buraya gelmesi halinde hiç kaybolmayacaklarını aktardı.

Yorumlar (0)