Almanya'daki marketten "599 euroya Türkiye tatili" kampanyası!

Almanya'daki bir market tarafından başlatılan "599 euroya Türkiye tatili" kampanyası, sosyal medyada gündem oldu. Teknoloji editörü Ozancan Sadık Kubilay, söz konusu kampanya ile ilgili bilgiler verdi.

YAŞAM 05.09.2022, 14:00 06.09.2022, 10:08 Hakan Öksüz
Almanya'daki marketten "599 euroya Türkiye tatili" kampanyası!

Son bir yıl içinde döviz karşısında hızla değer kaybeden Türk lirası, alım gücünün de düşmesine neden oldu. Türk lirasının değer kaybetmesi, Avrupa'dan gelen ziyaretçilerin sayısını da artırdı. Ucuz alışveriş için Bulgaristan'dan gelenler, Edirne'de sepetlerini doldurduktan sonra ülkelerine dönüyor. Yaz tatilini ucuza kapatmak isteyen Avrupalılar, Türkiye'nin güney sahillerine akın etti.

Ozancan Sadık Kubilay: "O marketin katalogunu inceledim"

Almanya'daki bir market tarafından başlatıldığı söylenen "599 euroya Türkiye tatili" kampanyası, sosyal medyanın gündemine oturmuştu. O iddianın gerçek olduğu ortaya çıktı. Söz konusu kampanya ile ilgili bilgi almak için Almanya'daki bahsi geçen markete giden teknoloji editörü Ozancan Sadık Kubilay, "Katalogu incelediğimde iddiaların doğru olduğunu gördüm." dedi.

"Tatille ilgili küçük bir ayrıntı var"

IFA Berlin 2022 adlı teknoloji fuarı için Almanya'ya seyahat eden içerik üreticisi Ozancan Sadık Kubilay, söz konusu Türkiye tatili kampanyası ile ilgili konuştu. Bahsi edilen 22 günlük Türkiye tatilinin fiyatının 599 euro olduğunu kaydeden Kubilay, "Bu tatili yılın istediğiniz ayında yapamıyorsunuz. Öyle bir ayrıntı var. Ocak civarında Türkiye'ye gelmek isteyenler bu kampanyadan yararlanabiliyor. Sadece 559 birim harcayarak bir Avrupalının Türkiye'de 3 hafta tatil yapabilecek olması garip. Bu durum beni etkiledi. Zaten bununla ilgili tweet attıktan sonra birçok haber sitesine de çıktığını gördüm." diye konuştu.

Yorumlar (0)