Allah, güzel kalpli Hasan'ın yüzüne baktı!

Ankara sokaklarında mendil satarak hayatını idame ettirmeye çalışan 29 yaşındaki Hasan Maden'in sosyal medyadaki görüntüleri milyonların yüreğini burkmuştu. Her cümlesinde Allah'a şükreden Hasan Maden'in sıcak bir evi, yaşamını devam ettirebileceği bir işi var artık.

YAŞAM 17.02.2020, 14:41 17.02.2020, 15:06

Babaannesini kaybettikten sonra Ankara'nın ayazında sokaklarda yaşamaya başlayan Hasan Maden'in bir vatandaşın çekip sosyal medyada paylaştığı görüntüleri, izleyenleri duygulandırmıştı. Her cümlesinde Allah'a şükreden ve bunun bir imtihan olduğunu söyleyen Hasan Maden, Allah'ın kullarına kaldıramayacağı yük yüklemeyeceğini belirterek, "Bir gün Allah benim de yüzüme bakacak" demişti.

Sosyal medya Hasan Maden'i izleyen Ankara Valisi Vasip Şahin de görüntüler karşısında duygulanmış ve Hasan'a sahip çıkılacağı müjdesini vermişti.

Ankara Valiliğinin sahip çıktığı Hasan Maden bugün iş başı yaptı.

Ankara Valisi Vasip Şahin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Milletimizin gönlünü fetheden kocaman yürekli Hasan Maden'i misafir ettik. Tamamlanan tedavisinin ardından bugün iş başı yapan Hasan'ın da artık, mutlu olduğu bir işi, huzurla yaşayacağı sıcak bir yuvası var." dedi.

Hasan Maden ile makamında çekilen fotoğrafları da paylaşan Ankara Valisi Vasip Şahin mesajında hayırseverlere de teşekkür etti. 

"Allah bir gün yüzüme bakacak" demişti

Hasan Maden, 13 Ocak'ta sosyal medyada yer alan görüntülerde, sokakta yaşadığını ve mendil satarak geçindiğini, haftada bir de olsa eline para geçtiğinde otelde konaklayarak banyo ve temiz çamaşır gibi ihtiyaçlarını giderdiğini söylemiş ve her cümlesinde Allah'a şükretmişti.

Görüntülerde, bir gün hayatının değişeceğine, evi, işi ve düzenli bir hayatı olacağına inandığını söyleyen 29 yaşındaki Hasan Maden, "Allah benim yüzüme bakacak bir yerde, inşallah ben de güzel bir hayatı yaşayacağım. Umut her zaman vardır insan için. Hayatın zor yanları muhakkak ki vardır fakat hayat yaşamaya değer, seviyorum. Zor da olsa Allah bize bu hayatı vermiş, yani biz bu hayatı bir şekilde yaşayacağız. Herkesin bir sıkıntısı vardır, kimsede dört dörtlük bir hayat yoktur." demişti.

Ankara Valisi Vasip Şahin, görüntülerin ardından Twitter'dan, "Gönlü zengin, yüreği kocaman Hasan'a ulaştık. Bu akşamdan itibaren Ankara Valiliği olarak sorun ve ihtiyaçlarıyla yakından ilgileniyoruz." paylaşımı yaparak milyonların yüreğine su serpmişti.

Yorumlar (0)