Alkollü sürücüden, ekiplere geç kurtardınız küfrü!

Aracıyla dereye düşen Alkollü sürücü kendisini kurtarmaya gelen ekibe,  “Neden bu kadar geç geldiniz?” küfrü yağdırdı!

YAŞAM 20.12.2020, 14:45 20.12.2020, 15:05 Hanife
Alkollü sürücüden, ekiplere geç kurtardınız küfrü!

 Antalya'nın Kumluca ilçesinde dün gece saat 23.45’te meydana gelen olayda, caddeden hızlı bir şekilde  gelen  ve alkollü olduğu öğrenilen Ahmet Ö., direksiyon hakimiyetini kaybedince aracıyla birlikte yaklaşık 30 metre derinliğindeki Gavur Deresi’ne uçtu.

Kazanın ardından kurtarma ekibine haber verildi. Kurtarma ekibi gelmeden önce araçtan kendi imkanlarıyla çıkan ancak dere kenarındaki istinat duvarı ve çitleri atlayamayınca Ahmet Ö. bir süre beklemek durumunda kaldı.

“Neden bu kadar geç kaldınız”

Olay yerine gelen polisler Ahmet Ö’ye merdiven uzattı. Ancak alkollü sürücü ilk önce ekipleri 'Neden bu kadar geç kurtardınız?' diyerek küfür yağdırmaya başladı sonrada çocukları getirilmezse dereden çıkmayacağını söyledi.

Evinin adresini de vermeyi ihmal etmeyen alkollü sürücü, ekiplerin zar zor ikna etmesi ile dereden çıktı.

Kurtarma ekiplerinin burnundan getiren Ahmet Ö., bu defa da hastaneye gitmemek için direndi.

En sonunda ikna edilen alkollü sürücü, yüzündeki yaraların tedavisi için önce Kumluca Devlet Hastanesine, oradan da ifadesi alınmak üzere İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Ekip tarafından otomobili de dere yatağından çıkartılan Ahmet Ö.’de 1,50 promil alkol tespit edildi. Ayrıca sürücüye sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal etmesi nedeniyle idari işlemde başlatıldı.

Yorumlar (0)