Alkollü sürücü polisten uyurgezer numarası yaparak kaçmaya çalıştı

Denizli’de polis ekiplerinden uyurgezer numarası yaparak kaçmaya çalışan alkollü araç sürücüsüne 7 bin TL ceza kesildi. Aracında bir inşaattan çaldığı demirler de bulunan şahıs, suçunu itiraf etti.

YAŞAM 13.02.2021, 12:45 14.02.2021, 12:53
Alkollü sürücü polisten uyurgezer numarası yaparak kaçmaya çalıştı

Denizli Pamukkale’de devriye atan polis ekiplerince yan sokaktan ilerleyen bir araçtan çıkan kıvılcımların görülmesinin ardından araç takibe alındı. Araç sürücüsü, yapılan dur ihtarına karşın süratli bir şekilde kaçmaya başlayınca, polis ekiplerinin aralıksız takibi sonucunda otomobilin arkasına bağlı olan demirleri sokağa bırakıp ekiplerin görüş açısından çıktığı esnada otomobille kaçmaya çalışan şahsın aracı, ekiplerce park halinde bulundu.

Sağlık ekipleri sevk edildi

Aracın içini kontrol eden ekipler bir şahsın araçta yattığını gördü. Bölgeye gelen sağlık ekiplerince şahsın bir sağlık probleminin olmadığı ifade edildi.

Alkol metreyi üflememek için uyuma numarası yaptı

Bir zaman uyuma numarası yapan ve adının Mustafa İ., olduğu belirlenen şahıs polis ekiplerine zor anlar yaşattı. Alkol metreyi üflemek istemeyen şahıs yoğun uğraş verdi.

Mustafa İ., polis ekiplerinin pes etmeyeceğini anlayınca uykusundan uyanıp alkol metreyi üfledi. Şahsın 1,68 promil alkollü olduğu belirlendi.

Uyurgezer hırsız suçunu itiraf etti

İlk olarak şüpheli demirlerin aracına takıldığını iddia etti, ardından ise inşaat demirlerini çaldığı itirafında bulundu. 7 bin TL cezai işlem uygulanan hırsız, ekiplerce gözaltına alındı.

Yorumlar (0)