Alkollü sürücü polise sitem etti: Beni ihbar eden kim?

Düzce'de sokağa çıkma kısıtlamasında alkollü araç kullanırken yakalanan sürücü, kendisini durduran polislere sitem etti. Alkollü sürücü, "Ben ceza yemeye razıyım. Bu ihbarı yapan kim bana söyleyin" dedi.

YAŞAM 14.03.2021, 13:03 15.03.2021, 09:24 Hanife
Alkollü sürücü polise sitem etti: Beni ihbar eden kim?

Polis ekipleri Düzce'de korona virüs önlemleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında denetimlerini sürdürürken, Beyciler Mahallesi’nde sürekli seyir halinde olan bir otomobil olduğu ihbarı üzerine adrese gitti. 

Seyir halinde olan Ümit K.’nın kullandığı 81 DZ 637 plakalı otomobili durduran polis ekipleri, araçta yüksek sesli müzik dinlendiğini ve şahsın alkollü olduğunu görünce, bölgeye trafik ekiplerini çağırdı. 



Olay yerine gelen trafik ekipleri, sürücü Ümit K.'nin 172 promil alkollü olduğunu tespit etti.

Alkollü sürücü, ehliyetine 6 ay süreyle el konulacağını ve otomobilinin bağlanacağını öğrenince polis ekiplerine sitem etti.



"Beni ihbar eden kim?"

Kendisini ihbar edenin kim olduğunu öğrenmek isteyen Ümit K.,  "Ben ceza yemeye razıyım. Size karşı geliyor muyum? Bu ihbarı yapan kim bana söyleyin. İhbar eden kişi kim?” diyerek sitem etti.



Ümit K., polislerin cevap vermemesi üzerine, “Ben nasıl alacağım arabamı? Benim aracım hacizli mi? Benim aracımı neden bağlıyorsunuz? Bu mahallede sokağa çıkma yasağı var mı? Var. Tamam ben onu ihlal ettim cezayı yedim mi? Yedim. Tamam bu ayrı ama mesela niye diğer kişileri tutmuyorsunuz? Niye beni çeviriyorsunuz" diyerek sitemlerine devam etti.



Toplamda 5 bin 697 TL ceza uygulandı

Kısıtlama nedeniyle Ümit K.’nin bir yakınının gelemeyeceğini belirten polisler, bu sebeple otomobilinin otoparka çekileceğini söyledi. 

Sokak ortasında bağırıp taşkın çıkarmaya devam eden alkollü sürücü Ümit K., gözaltına alınarak, polis merkezine götürüldü. 



Şahsa, " Sokağa çıkma kısıtlamasında sokakta bulunmak, alkollü araç kullanmak, tehlikeli araç kullanmak ve çevreyi rahatsız edici şekilde araç içinden müzik yayını yapmak " suçlarından toplamda 5 bin 697 TL para cezası uygulandı. 
 

Yorumlar (0)