Alkollü sürücü, Dolmabahçe Sarayı'na kadar araçlara çarpa çarpa ilerledi

Beşiktaş’taki polis uygulama noktasından kaçan bir sürücü, bir motosiklet ve bir otomobile çarptıktan sonra Dolmabahçe Sarayı’nın korkuluklarına çarparak durabildi. Kaldırımda ilerleyen yayalar, alkollü sürücünün gazabından son anda kurtuldu. 

YAŞAM 31.10.2021, 12:12 01.11.2021, 09:25
Alkollü sürücü, Dolmabahçe Sarayı'na kadar araçlara çarpa çarpa ilerledi

Cuma günü 19.05 sularında Beşiktaş’taki Dolmabahçe Caddesi’ndeki polis uygulama noktasında yaşanan olayda bir sürücü, alkollü olması sebebiyle polis uygulamasından kaçmak istedi. 34 KF 3612 plakalı otomobilin sürücüsü, polisten kaçmak isterken yolda bulunan motosiklete ve otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle direksiyon hakimiyetini kaybeden alkollü şahıs, Dolmabahçe Sarayı’nın kaldırımındaki demir korkuluklara çarparak durabildi. 

Yayalar, ezilmekten son anda kurtuldu 

O sırada kaldırımda olan yayalar, büyük bir faciadan son anda kurtuldu. Araçtan zorla inen ve ayakta durmakta da güçlük çeken sürücü, polis ekipleri tarafından karakola götürüldü. Araçları zarar gören sürücüler de şikayetçi olmak için karakolun yolunu tuttu. Kazanın faili olan sürücünün lük otomobili ise çekici yardımıyla bölgeden alındıktan sonra yol tekrar trafiğe açıldı. 

Olayda motosikleti zarar gören sürücü ise “Kadın çok fazla alkol almış. Yol boyunca herkese ve her şeye çarpa çarpa ilerledi. Araçta başka alkollü kişiler de vardı.” şeklinde konuştu. 

Yorumlar (0)