Alkollü kadın taksiciyi çıldırttı: Zart zurt yapma!

İstanbul'un Fatih ilçesinde bir kadın, para konusunda anlaşamadığı taksiciyi çıldırttı. Alkollü olduğu anlaşılan ve "Zart zurt yapma" diyerek taksiciyi çileden çıkaran kadın, ücret ödemeden araçtan indi.

YAŞAM 25.11.2020, 15:40
Alkollü kadın taksiciyi çıldırttı: Zart zurt yapma!

Olay, İstanbul'un Fatih ilçesinde dün saat 15.30 sularında meydana geldi.

Taksi şoförü Oğuz Kaan Ünver, Saraçhane'de bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) binasının önünden bir kadın yolcuyu aldı. Söz konusu yolcu, taksimetre açılmasını istemediğini belirterek, şoföre "Ne kadar para istersiniz?" diye sordu. Taksi şoförü Ünver de 50 TL olduğunu söyledi.

"Normal bir ücret istiyorum" dedi

Kadın yolcu ise kendisine söylenen ücreti beğenmedi. Bunun üzerine Ünver, taksimetreyi açarak ilerlemeye başladı. Alkollü olduğu fark edilen kadın, taksi şoföründen "normal bir ücret çıkartmasını" istedi. Ünver ise taksimetre fiyatının "normal ücret" olduğunu ifade etti. 

Taksiden aniden inmeye çalıştı

"Zart zurt yapma" diyerek Ünver'i adeta çileden çıkaran kadının hareketleri şaşkınlığa uğrattı. Söz konusu kadın, "Araçlarda ücreti taksimetre belirliyor." diyen Ünver'e "Sizden hoşlanmadım, çok kötüsünüz." gibi sözler sarf etti.

Kadının, hızlı bir şekilde ilerleyen taksiden inmeye çalıştığı görüldü. Bunun üzerine Ünver, aracı büyük bir zorlukla durdurdu. Taksiden inen kadının, para vermeden uzaklaşmaya çalıştığı fark edildi. Taksi şoförü Ünver, kadından para vermesini istedi. Kadın ise "İstersen polis çağır!" diyerek direndi. 

"Sen suçlu olursun!"

Ünver, para vermemekte ısrar eden kadına karakola gideceklerini söyledi. Kadın ise kendisinin "karakol" olduğunu belirterek, istemesi durumunda gidebileceğini ancak taksi şoförünün suçlu sayılacağını ifade etti.

Ünver, uzun bir süre parasını alabilmek için mücadele etti. Daha sonra aracına binen Ünver, olay yerini terk etti. Taksi şoförü, o anları telefonunun kamerası ile kayıt altına aldı.

Yorumlar (0)