Alkollü adam sigara içerken uyuya kalınca felaketi yaşadı

Bursa’da alkol aldıktan sonra elindeki sigarayla sızan 60 yaşındaki adam meydana gelen yangın sonucunda hayatını kaybetti.

YAŞAM 08.01.2022, 12:53
Alkollü adam sigara içerken uyuya kalınca felaketi yaşadı

Bursa’da ablasının yaptırmış olduğu barakada yaşamını sürdüren Sabahattin Tanyeli, alkol almasının ardından sarhoş olunca elinde bulunan sigarayla uykuya daldı. Uyuduğu esnada çıkan yangından yanarak yaşamını yitirdi. Verilen haberin ardından abla Sabriye Tanyeli olay yerinde sinir krizi geçirirken, “Ben de bu kadar yapabildim” deyip feryat etti.

“Alkol alıp elindeki sigarayla sızdı”

Olay gece 02.30 sularında Yıldırım ilçesinde gerçekleşti. İddialara göre yıkılan evi sonrasında ablasının yaptırmış olduğu barakada yaşamını sürdüren 60 yaşındaki Sabahattin Tanyeli, evde alkol almaya başladı. Gecenin ilerleyen saatlerinde sarhoş olan adam, yaktığı sigara ile sızdı. Elindeki sigaradan kaynaklı evde çıkan yangını gören çevre sakinleri durumu ekiplere bildirdi. Olay yerine gelen ekipler adamın cansız bedeniyle karşılaştı.

Ablaya haber verilmesinin ardından olay yerine geldi ve öncesinde barakanın olduğu yerde metruk bir binanın bulunduğunu ve kardeşinin o binada yaşamını sürdürdüğünü söyleyerek feryat etti.

“Yaka yaka bu hale geldi”

Mahalle sakinlerinden Adem Susam ise yaşanan olaya ilişkin, “Öncesinde de yakıyordu, yaka yaka buraya geldi işte. EN sonunda ablası burayı yaptırdı. Sonunda kendini yaktı. Sürekli alkol alıyordu. İnsan hiç kendini yakar mı?” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)