Alışveriş yaparak LÖSEV'e destek mümkün

Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV), gelirleri tamamen lösemili hastalara ve yakınlarına bağışlanacak "LSV Dükkan" isminde mağazalar açıyor. Kendinize ya da başkasına aldığınız ürünlerin "iyiliksever" olmasını istiyorsanız "LSV Dükkan"dan alışveriş yapabilirsiniz.

YAŞAM 19.11.2019, 14:00 19.11.2019, 14:03
Alışveriş yaparak LÖSEV'e destek mümkün

19 yıl önce, lösemili çocuklar ve annelerine uğraş terapisi amacı ile hayata geçirilen minik atölye, bugün yüzlerce kadına istihdam sağlayan LSV Dükkan markasına dönüştü.

LSV Dükkan, lösemili çocukların anneleri ve kanserli yetişkinlerin rehabilitasyonunu sağlamak için uğraş terapisi hedefiyle kurulmuş anne atölyelerinin kat ettiği yolda markalaşma süreci ve sürdürülebilirliği ile uluslararası bir ticaret modelidir. Ayrıca sağlıklı yaşam için sağlıklı beslenme, sağlıklı üretim ve sağlıklı tüketim ilkesi ile hareket etmektedir.

Bunların yanında, LSV Dükkan lösemili çocukların anneleri örneğinden yola çıkarak dezavantajlı gruplara istihdam ve rehabilitasyon sağlanması ve tüm bu çabaların toplum ve tüketici yararına bir faydaya dönüşmesinde, uzun vadede sağlıklı yaşam için sağlıklı markalar oluşmasına öncülük etmek hedefliyor.

LSV Dükkan'da satılan ürünlerin birçoğu ayrıca sağlığa ve doğaya zararlı değil, üstelik bazıları tamamen LÖSEV anneleri tarafından yapılıyor.

LSV Dükkan'da giyim ve dekorasyondan çikolatalı kurabiyeye kadar birçok farklı ürün yer alıyor. Ayrıca, buradan satın aldığınız her ürün LÖSEV'e destek olarak geri dönüyor. 

Doğrudan mağazaya gidip alışveriş yapabileceğiniz gibi internet sitesi aracılığı ile de alışveriş yapabilirsiniz.

Eğer yaşadığınız yerde LSV Dükkan bulunmuyorsa, buraya tıklayarak internet üzerinizden alışveriş yapıp LÖSEV'e destek olabilirsiniz.

LSV Dükkan adresleri

Ankara:  Arjantin Caddesi Filistin Sokak No:45 GOP / ANKARA

İstanbul: Güvercin Sokak No:11 Levent / Beşiktaş / İSTANBUL

Adana: Çınarlı Mahallesi 61027 Sokak. No:9 Seyhan / ADANA

Antalya: Fener Mahallesi Bület Ecevit Bulvarı, Barış Apartmanı No:15 D:1 Muratpaşa / ANTALYA

İhtiyaçlarınızı buradan karşılayarak ya da sevdiğiniz biri için LSV Dükkan'dan hediye alarak LÖSEV'e destek olabilirsiniz. 

Yorumlar (0)