Alibeyköy Barajı’nda feci olay: Arkadaşını kurtardı, kendisi öldü

Alibeyköy Barajı'nda boğulma tehlikesi yaşayan arkadaşını kurtaran çocuk, boğularak yaşamını yitirdi. Arkadaşının cansız bedenini gören çocuğun hüzünlü anları anbean kameraya yansıdı.

YAŞAM 12.09.2022, 08:44 12.09.2022, 09:39
Alibeyköy Barajı’nda feci olay: Arkadaşını kurtardı, kendisi öldü

15 yaşındaki Mehmet D. ile 11 yaşındaki Eyüp Ensar G. yüzmek için Sultangazi Alibeyköy Barajı'na gitti. Yasak olmasına karşın baraja giren Eyüp Ensar G., bir süre sonra çırpınmaya başladı. Bunu fark eden arkadaşı Mehmet D., suya girip Eyüp Ensar G.'yi kurtardı.

Arkadaşını kurtaran genç, boğularak yaşamını yitirdi

Bu esnada boğulma tehlikesi geçiren arkadaşını suda boğulmaktan kurtaran Mehmet D. de boğulma tehlikesi geçirdi. Arkadaşını fark edemeyen Eyüp Ensar G., çevredekilerden yardım istedi. Vatandaşların yardımı ile sudan çıkarılan Mehmet D.’nin hareket etmediğini fark eden vatandaşlar, hemen durumu sağlık ve polis ekiplerine ihbar etti.

İhbar üzerine sağlık ekipleri, olay yerine geldi ve yaptıkları incelemede Mehmet D.’nin yaşamını yitirdiğini tespit etti. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlatırken Mehmet D.’nin cansız bedeni otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

"Biri kurtuldu, diğeri hayatını kaybetti"

Çocukların boğulduğunu fark eden Mahir Sido, "Biri suya girdi ardından arkadaşını çağırdı. İkisi de suya girdi. İkisi boğuluyordu ardından biz bağırdık. Biri kurtarıldı, diğeri yaşamını yitirdi" sözlerini kullandı.

Olayla ilgili inceleme sürüyor.

Yorumlar (0)