Alevlerin ortasında kalan 4 yaşındaki çocuk yaşamını yitirdi!

Kocaeli'de bir binada çıkan yangın nedeniyle alevlerin içerisinden çıkarılan ve 4 yaşında olduğu öğrenilen bir çocuk yaşamını yitirdi. 

YAŞAM 30.12.2020, 14:15 31.12.2020, 17:08
Alevlerin ortasında kalan 4 yaşındaki çocuk yaşamını yitirdi!

Yangın, Kocaeli'nin İzmit ilçesinde meydana geldi. Kozluk Mahallesi'nde bulunan ve üç katlı olduğu öğrenilen binanın ikinci katında yer alan bir evde yangın meydana geldi. Bunun üzerine binanın alevler içerisinde kaldığı görüldü. Alevleri fark eden kişiler, hızlı bir şekilde sağlık ekiplerine ihbarda bulundu. 

Yapılan ihbarın ardından yangının çıktığı mahalleye polis ekipleri, sağlık ekipleri ve itfaiye ekipleri gönderildi. Yangını söndürmek ve evde alevlerin ortasında kalan 5 vatandaşı kurtarmak üzere harekete geçen itfaiye ekipleri, söz konusu eve girerek insanları hızlıca dışarı çıkardı. 

Yangının itfaiye ekipleri tarafından söndürüldüğü görüldü. 4 yaşında olduğu öğrenilen Çağatay Al ile 17 yaşında olduğu belirtilen Z. Al'ın yaralandığı ve sağlık ekipleri tarafından kendilerine gerekli müdahalelerin yapıldığı fark edildi. Farklı hastanelere kaldırılan Çağatay Al ile Z. Al'ın tedavi altına alındıkları bildirildi. Fakat doktorların müdahalelerine rağmen Çağatay Al'ın hastanede yaşamını yitirdiği öğrenildi. 

Yorumlar (0)