Alev alan araçtaki ikinci ölenin insan değil köpek olduğu açıklandı

Samsun’un Atakum ilçesinde meydana gelen kazada, şarampole yuvarlanan ve alev alan aracın sürücüsü yanarak yaşamını yitirirken, kaza sırasında otomobilde bulunan bir köpeğin de yanarak telef olduğu açıklandı.

YAŞAM 14.04.2021, 17:50 15.04.2021, 13:50
Alev alan araçtaki ikinci ölenin insan değil köpek olduğu açıklandı

Samsun’da meydana gelen kazada, F.Ö.’nün sürücüsü olduğu araç, yoldan çıkarak şarampole yuvarlandı ve alev aldı.

Araçta 2 kişinin öldüğü tahmin edilmişti

Şarampole yuvarlanan ve alev alan otomobili görenler, itfaiye ve jandarma ekiplerine haber verirken Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı ekipler, olay yerine intikal etti. Alev alan otomobile müdahale eden ekipler, ilk belirlemelerde aracın içinde 2 kişinin yanarak yaşamını yitirdiği tahmininde bulunmuştu.

Fakat daha sonra yapılan incelemelerde, yanarak hayatını kaybeden araç sürücüsü dışında otomobilde bir köpeğin bulunduğu ve o köpeğin de yanarak telef olduğu açıklandı. Alev alan ve yanan otomobilin bagajında da uyuşturucu tespit edildi. Bunun üzerine olay yerine intikal eden Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı ekiplerin, savcılığın talimatıyla soruşturmayı sürdürdüğü belirtildi. 

Jandarma ekiplerinin ise alev alan ve araç sürücüsü ile bir köpeğin ölümüne neden olan kazaya ilişkin incelemelerinin devam ettiği aktarıldı.

Şarampole yuvarlanan otomobil, çekicinin yardımıyla çıkarıldı ve hayatını kaybeden sürücünün cesedi, Samsun Eğitim Araştırma Hastanesi morguna götürüldü. 

Kazaya ilişkin soruşturmanın da devam ettiği açıklandı.

Yorumlar (0)