"Aldatmayın, seviyorsanız onu da alın" dedi, görevden alındı!

GATA Başhekim Yardımcısı Ali Edizer, çok eşliliği destekler nitelikte açıklamalarda bulundu. "Aldatmayın, seviyorsanız onu da alın" diyen Edizer, görevden alındı. 

YAŞAM 05.10.2020, 15:37
"Aldatmayın, seviyorsanız onu da alın" dedi, görevden alındı!

GATA (Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi) Başhekim Yardımcısı Ali Edizer, Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımda, akılalmaz açıklamalarda bulundu.

Medeni hukuk sistemine karşı çıkan Dr. Edizer, bir yuvanın yıkıldığına dair haber aldığını belirterek, aldatmanın "yuva yıkılması" için bir gerekçe olamayacağını ifade etti. 

Dr. Edizer, çağın gerisinde kalmış açıklamalarına devam ederek, aldatmanın "ayıp" ve "günah" olduğunu, bir başkasının sevilmesi halinde onunla da evlenilebileceğini söyledi.

Görevden alındı!

İnsanların yuvalarını yıkmamaları gerektiğini kaydeden Dr. Edizer, medeni hukuk ile savaştıklarını belirtti. Dr. Edizer, çok eşliliği açık bir şekilde savunarak, Medeni Kanun'un kaldırılmasını talep etti. 

Bunun üzerine Dr. Edizer hakkında tahkikat başlatıldığı öğrenildi. Sağlık Bakanlığı, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, Dr. Edizer'in sözleşmesinin iptal edildiğini ve görevden alındığını bildirdi. 

Bakan Koca'yı etiketledi

Dr. Edizer, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'yı etiketledi.

Görevden alınmasını kabul ettiğini aktaran Dr. Edizer, "Başım üstüne" ifadesini kullanarak, gülen surat ve gül emojileri ekledi. 

Yorumlar (0)