Aldatıldığını öğrenince eşine verdiği böbreğini geri istedi

Esra Erol'un programında enteresan bir olay gerçekleşti. Maviş Erdoğan 2009 senesinde eşine verdiği böbreğini kendisini aldattığını öğrenince geri istedi.

YAŞAM 07.02.2020, 01:45 07.02.2020, 02:03
Aldatıldığını öğrenince eşine verdiği böbreğini geri istedi

Maviş Erdoğan 2006 yılında evlenerek, hayat arkadaşının sağlığını kazanması için 2009 yılında böbreğinin bir tanesini Ahmet Erdoğan'a verdi. Çiftin 1 çocukları olduktan sonra 2019 yılında evlilikleri bitme noktasına geldi. Eşinin böbreğiyle hayata tutunan Ahmet Erdoğan, en yakın arkadaşı C.A.’nın eşi A.A. ile kaçarak kendisine böbreğini veren eşini ve çocuğunu terk etti. Tek böbreğiyle hayata tutunmaya çalışan ve pek çok sağlık problemleriyle başa çıkmaya çalışan Maviş Erdoğan ise soluğu Esra Erol’da programında aldı.

Böbreğini verdiği eşinin ihanetiyle sarsılan genç kadın Esra Erol’un programına katılarak eşine “böbreğimi geri ver” diye çağrı yaptı. Yayına bağlanan eşi Ahmet Erdoğan ise “vermeseydin” diyerek izleyicileri şoke etti. En yakın arkadaşının eşi olan A.A. ile ilişkilerini doğrulayan Ahmet Erdoğan izleyicinin büyük tepsini çekti. Tek böbreğiyle yaşam mücadelesi veren ve 11 yaşındaki oğluyla ortada kalan Maviş Erdoğan ise, “Canımı verdim, canımı aldı” diyerek gözyaşlarına boğuldu. Bu ihaneti sindiremediğini söyleyen genç kadın “böbreğimi nasıl verdiysem öyle de geri istiyorum” diyerek isyan etti.

Yorumlar (0)