Alanya'da her yer dolunca otomobiller, otel odasına dönüştü

Antalya’nın Alanya ilçesinde pansiyonlarda ve otellerde yer bulamayan turistler, geceyi otomobillerinde ve çadırlarında geçiriyor. İlginç görüntülere neden olan tatilciler, “Bulduğumuz yere yatıyoruz” sözleriyle içinde bulundukları durumu anlattılar. 

YAŞAM 21.07.2021, 14:00 22.07.2021, 09:07
Alanya'da her yer dolunca otomobiller, otel odasına dönüştü

Dış turizm ile birlikte otellerde belli bir doluluk oranına ulaşan  Antalya, bayramın gelmesiyle beraber yerli tatilcilerin akınına uğradı. 

Otomobiller otel odasına dönüştü

9 günlük bayram tatilinde pansiyon ve otel gibi konaklama tesisleri yüzde yüz doluluk oranına ulaşırken, ülkenin dört bir köşesinden gelerek, Antalya’nın Alanya ilçesindeki İncekum Plajı’nda tatili geçirmeyi planlayan tatilciler, pansiyon ve otellerde boş yer bulamayınca tuhaf manzaralar ortaya çıktı. Bazı tatilciler, geceyi otomobillerinde ve sahildeki çadırlarda geçirirken, bazıları ise araçlarının yanına kurdukları kilimlerin üzerinde yatmaya çalıştı. Araçlarında içecek ve yiyecek stoklayan tatilciler, gündüz saatlerinde ise kahvaltının ardından deniz keyfi yapıyor. 

“Bulduğumuz yere yatıyoruz” 

Pansiyon ve otellerde boş yer bulamamaları üzerine bu yola başvurduklarını belirten tatilciler, “Buraya geldik ama kamp yerleri ve otellerde yer yok. Bir de çok pahalı. Geceyi otomobilde, otomobilin etrafında geçiriyoruz. Bulduğumuz yere yatıyoruz” sözlerini kullandı.

Öte yandan tatilciler, erkenden rezervasyon yapan yabancı turistlerin konaklama alanlarını doldurmalarına da sitem etti. 















Yorumlar (0)