Aksaray’da ruhsatsız silahla yakalanan sürücünün sözleri şaşırttı

Aksaray’da şüphe üzerine durdurulan bir araçtan ruhsatsız silah çıktı. Gözaltına alınan 40 yaşındaki sürücü, “Çiftliğim var benim, onun için almıştım” diyerek kendini savundu. 

YAŞAM 03.10.2022, 10:08 03.10.2022, 17:47
Aksaray’da ruhsatsız silahla yakalanan sürücünün sözleri şaşırttı

Aksaray Ereğli Kapı Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde denetimlerine devam eden polis ekipleri ve çarşı bekçileri, şüphe üzerine 42 NR 717 plakalı aracı durdurdu. Ehliyet ve ruhsat incelemesi yapılan 40 yaşındaki sürücü Ramazan T., ardından araçtan indirildi. Bekçiler tarafından otomobilin içinde yapılan aramada, sürücü koltuğu ile kolçak arasında bir ruhsatsız silah bulundu. 

“Çobanlık yapan bir Afgan’dan aldım”

Kurusıkıdan dönme silahın şarjöründe 3 adet mermi olduğu fark edildi. Silaha el konulurken, sürücü Ramazan T. de gözaltına alındı. 40 yaşındaki sürücünün rahat tavırları dikkat çekti. Gazetecilerin, “Neden ruhsatsız silah taşıyordunuz?” sorusuna yanıt veren Ramazan T., “Çiftliğim var benim. Onun için almıştım. Çobanlık yapan bir Afgan’dan aldım” ifadelerini kullandı. Polis aracına bindirilen sürücü, ardından ifadesi alınmak üzere Aksaray Polis Merkezi’ne götürüldü. Olaya ilişkin soruşturma sürüyor. 



Yorumlar (0)