Aksaray’da duş almak isteyen genç, yıkılan duvarın altında kaldı 

Gece yarısı yaşanan olayda müstakil evde ailesiyle yaşayan bir genç, duş almak için banyoya girdiğinde şofbeni açtı. Gaz sızıntısını fark etmeyen ailenin evi adeta başlarına yıkıldı. Yıkılan duvarlar, 3 kişilik aileyi çeşitli şekillerde yaraladı. 

YAŞAM 07.01.2022, 10:33 08.01.2022, 11:34
Aksaray’da duş almak isteyen genç, yıkılan duvarın altında kaldı 

Aksaray’da Kurtuluş mahallesi 3822 sokaktaki müstakil bir evde yaşanan olayda Salman ailesinin 18 yaşındaki oğlu Hüseyin, duş almak için banyoya girdi. Evde gaz kaçağı olduğunu fark etmeden şofbeni açan genç, evin bomba etkisi altında kalmasına sebep oldu. Evdeki büyük patlamayla birlikte duvarlar yıkıldı. 18 yaşındaki gencin kardeşi ve annesi yıkılan duvarlar sebebiyle yaralandı. 



Mahalle, patlama sesiyle uyandı 

Patlamanın sesiyle uyanan mahalleli, sokağa akın etti. 112 Acil Servis’e bildirilen olay için çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekibi bölgeye sevk edildi. İtfaiye ekipleri bölgeye gelir gelmez doğal gazı ve elektriği kesti; polis ise geniş güvenlik önlemleri aldı. Yaralı aile üyeleri, Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Hüseyin Salman’ın durumu ağır olduğu için 18 yaşındaki genç, daha sonra Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. 



Duvarları yıkılan evin tümünün yıkılmaması mucize sayılırken polis ve itfaiye ekipleri evde incelemelerde bulundu. Ardından olayla ilgili soruşturma başlatıldı.  

Yorumlar (0)