Aksaray'da Sevgililer Günü'nde karısını bıçakladı, saçlarını kesti, eve kilitledi

Aksaray’da eşi tarafından darbedildikten sonra saçları kesilerek bıçaklanan, sonrasında da eve kilitlenen yaralı kadın, balkondan yardım talep ettiği vatandaşların ihbarda bulunması üzerine itfaiye ekiplerince kurtarıldı. İtfaiye merdiveni ile balkondan alınarak aşağıya indirilen yaralı kadın, hastaneye nakledildi. Eşini acımasızca yaralayan koca ise güvenlik güçleri tarafından kısa bir sürede yakalandı.

YAŞAM 14.02.2021, 22:45 15.02.2021, 13:32
Aksaray'da Sevgililer Günü'nde karısını bıçakladı, saçlarını kesti, eve kilitledi

Feci olay, Kılıçarslan Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde konumlanan 4 katlı bir binanın 2. katında vuku buldu. Aktarılan bilgiye göre, eşi Negüm A.’dan (41) para talep eden Savaş A. (44), istediği meblağı alamayınca eşini darbetti. Akabinde mutfaktan aldığı ekmek bıçağıyla eşinin saçlarını kesen şüpheli şahıs, daha sonra talihsiz kadını bıçakla vücudunun çeşitli bölgelerinden yaraladı. Tüm bunlar yetmezmiş gibi eşini eve kilitleyen acımasız koca, olay mahallinden kaçtı. 



Çevredekilerden yardım istedi

Darbedilen ve bıçakla yara alan Negüm A., çıktığı balkonda gözyaşları içinde komşularından yardım istedi. Kadının feryatlarını duyan mahalle sakinleri, durumu ivedilikle kamu kurumlarına iletti. İhbar üzerine olay mahalline sağlık, güvenlik ve itfaiye ekipleri gönderildi. Ekipler, kısa bir süre zarfı içerisinde olay bölgesine gelirken, itfaiye personelleri balkona uzattıkları itfaiye merdiveni ile talihsiz kadını aşağıya indirdi. Bölgede hazır vaziyette bekleyen sağlık ekipleri, yaralı kadına ilk müdahaleyi olay mahallinde gerçekleştirdi. Müdahalenin ardından sedyeye taşınan kadın, ambulansla Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavisine başlandı.



Gözaltına alındı

Olayın sonrasında geniş çaplı araştırma gerçekleştiren Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, kısa sürede Savaş A.'yı yakaladı ve gözaltına aldı. 

Tedavisine başlanan kadının genel sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, olaya ilişkin soruşturma başlatıldı.











Yorumlar (0)