Aksaray'da 7. kattan düşen hemşire ölmüştü: Hastane sahibi gözaltında

Hemşire Saliha Tuncel'in, 24 Mayıs'ta Aksaray'daki bir rezidansın 7. katından düşerek ölmesinin ardından adliyeye sevk edilen doktor H.İ.A, adli kontrol koşuluyla salıverilmişti. Hemşire Tuncel'in çalıştığı özel hastanenin sahibi olan T.C'nin de gözaltına alındığı kaydedildi.

YAŞAM 01.06.2023, 16:51 Hakan Öksüz
Aksaray'da 7. kattan düşen hemşire ölmüştü: Hastane sahibi gözaltında

Aksaray'da bir rezidansın 7. katından düşerek yaşamını yitiren hemşire Saliha Tuncel'in ölümüyle ilgili soruşturmanın kapsamı genişletildi. Saliha Tuncel'in çalıştığı özel hastanenin sahibi olan T.C'nin, gözaltına alındığı kaydedildi. Konutunda gözaltına alınan hastane sahibinin, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasından sonra adliyeye sevk edildiği bildirildi.

24 Mayıs'ta rezidansın 7. katından düşerek ölmüştü

Hemşire Saliha Tuncel, 24 Mayıs'ta doktor H.İ.A'nın Ereğli Kapı Mahallesi'nde bulunan evinin balkonundan düştü. Rezidansın 7. katından düşen hemşire Saliha Tuncel'in hayatını kaybetmesi, sevenlerini yasa boğdu.

Hastane müdürü tutuklanmış, doktor H.İ.A. salıverilmişti

Olayla ilgili soruşturma kapsamında hastane müdürü Ç.Ö. tutuklanmış, doktor H.İ.A. ise adli kontrol şartıyla salıverilmişti. Hemşirenin hayatını kaybettiği rezidansta araştırma yapan ekipler, yeni delillere ulaşmıştı. 

Yorumlar (0)