Akıllanmıyorlar... Konya'da eğlence mekanlarına baskın

Konya’da sokağa çıkma sınırlamasında faaliyette olan 5 eğlence mekanına ve kumar oynandığı tespit edilen 1 iş yerine baskın düzenledi.

YAŞAM 04.04.2021, 18:00 05.04.2021, 13:07
Akıllanmıyorlar... Konya'da eğlence mekanlarına baskın

Aktarılan bilgilere göre, Konya İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı güvenlik güçleri, sokağa çıkma sınırlamasında bir iş yerinde kumar oynandığını belirledi. Söz konusu iş yerinde gerçekleştirilen denetimde; 1 adet kamera, 1 adet tombala makinesi, kart ve pullar ele geçirildi. İş yerinde yakalanan 27 kişiye sosyal mesafeyi ihlal ve sokağa çıkma yasağını delmek gerekçesiyle adli işlem başlatıldı. Kumar oynanan işletme ise mühürlendi.

Koltuk kasasına ve tezgah dolabına gizlenmişler

Diğer yandan, emniyet güçleri sokağa çıkma sınırlamasında faaliyette oldukları tespit edilen 5 eğlence mekanına baskın gerçekleştirdi. İş yerlerinde gerçekleştirilen denetimler esnasında, 1 kişinin koltuk kasasına, 1 kişinin ise mutfak tezgahına gizlendiği ortaya çıktı. Eğlence mekanlarında yakalanan toplam 176 kişiye sosyal mesafeyi ihlal ve sokağa çıkma yasağını delmekten, 15 kişiye kimlik bildirimde bulunmamaktan dolayı cezai işlem uygulandı. İşletmelerden 3'üne tütün tüketimine müsaade etmekten de gerekli tutanak tutuldu. İş yerlerinde sorumlu olan şahıslar hakkında da gerekli adli işlemler gerçekleştirilerek, iş yerleri faaliyetten men edildi.





Yorumlar (0)