Akılalmaz kaza! Kadının kulağı koptu

İstanbul'da hatalı yerden dönen minibüsün bir kadına çarptığı görüldü. Aracın altında sürüklendiği fark edilen kadının kulağının koptuğu öğrenildi. 

YAŞAM 29.12.2020, 11:16 29.12.2020, 11:41
Akılalmaz kaza! Kadının kulağı koptu

Kaza, İstanbul'un Sarıyer ilçesinde meydana geldi. Sevcan Özmeral, geçen hafta Salı günü işe gitmek için yola çıktı. 40 yaşında olduğu öğrenilen kadın, Ferahevler Mahallesi'nde bulunan bir caddeye geldiği sırada yaya geçidinin bulunmadığı yerden karşıya geçmeye çalıştı. 

Aynı zamanda Alper K. denetimindeki minibüs hatalı yerden döndü. Alper K. hatalı dönüş sırasında söz konusu kadını görmedi. Sevcan Özmeral'in aracın altında uzun bir süre sürüklendiği fark edildi. Şoför Alper K. ise etrafta bulunan vatandaşların uyarısı sonucu durdu. Kaza anlarına ait görüntüler de ortaya çıktı. 

Akılalmaz kazanın ardından Sevcan Özmeral, etrafta bulunan vatandaşların yardımı sonucu aracın altından çıkarılabildi. Hızlı bir şekilde sağlık ekiplerine ve polis ekiplerine gerekli ihbarlarda bulunuldu. Yapılan ihbarın ardından kazanın gerçekleştiği yere gelen sağlık görevlileri, kulağı kopan ve yaralanan Sevcan Özmeral'e ilk müdahalede bulundu. 

İşitme sıkıntısı var

40 yaşındaki kadının, daha sonra özel hastaneye götürüldüğü ve tedavisine başlandığı ifade edildi. Sevcan Özmeral'in ameliyat geçirdiği ve kulağının tekrar dikildiği belirtildi. Söz konusu kadının işitme sıkıntısı çektiği kaydedildi. 

"Uyarı yapılmasa kaçacaktı"

Hüseyin Soğukpınar, kazaya ilişkin yaptığı açıklamada, aracın hatalı yerden dönmesi üzerine kadını altına alıp birkaç metre sürüklediğini ve uyarıların ardından şoförün durduğunu söyledi. Kadının aracın altından çıkarıldığını belirten Hüseyin Soğukpınar, uyarı yapılmaması durumunda şoförün kadını ezip kaçabileceğini ifade etti.

"Sık sık kaza oluyor"

Hüseyin Soğukpınar, kadının hastaneye kaldırıldığını ve kulağının dikildiğini ancak işitme kaybı yaşadığını belirtti. Minibüslerin söz konusu yerden dönüşünün yasak olduğuna dikkat çeken Hüseyin Soğukpınar, sık sık aynı yerde kazaların gerçekleştiğini kaydetti. 

Hüseyin Soğukpınar, kurallara riayet edilmesi için çağrıda bulunarak, trafik ışıklarının bulunmasına rağmen araçların çok hızlı gittiklerini söyledi. 

Yorumlar (0)