Akdeniz İlleri Tanıtım Günleri Ankara’da başlıyor!

Akdeniz İlleri Tanıtım Günleri festivali Perşembe günü Ankara’da başlıyor. 16 Ocak’ta başlayacak etkinlik 19 Ocak Pazar gününe kadar sürecek. Peki, Akdeniz İlleri Tanıtım Günleri'nin gerçekleşeceği AnFa Fuar ve Kongre Merkezi'ne nasıl gidilir? Detaylar haberimizde...

YAŞAM 14.01.2020, 14:17 22.01.2020, 17:16
Akdeniz İlleri Tanıtım Günleri Ankara’da başlıyor!

Akdeniz İlleri Tanıtım Günleri festivali, Perşembe günü ANFA Fuar ve Kongre Merkezi’nde başlayacak. Fuarda Akdeniz yörelerine ait simgeler, birbirinden lezzetli yöresel yiyecek ve coğrafyaya özgü meyve ziyaretçilere sunulacak; tonlarca portakal, mandalina ve muz ziyaretçilere ücretsiz olarak sunulacak.

Tonlarca meyve ücretsiz dağıtılacak!

Portakal ve muzun anavatanı olan Antalya, Mersin ve Hatay’ın tarih ve kültürlerine ait birçok ürün ziyarete açılacak. Festival koordinatörü Onur Tavut, “Akdeniz illerini başkentte ilk kez bir fuarda buluşturuyoruz. Mandalina ve muz başta olmak üzere tonlarca meyveyi ücretsiz dağıtacağız. Akdeniz'in sıcak atmosferini hava şartlarıyla soğuk Ankara’mızı bir nebze de olsa ısıtmayı düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.

Akdeniz İlleri Tanıtım Günleri festivali 16 Ocak Perşembe günü saat 10.00’da başlayıp 19 Ocak Pazar günü akşamı 19.00’da sona erecek.

Halk otobüsüyle ulaşım ve açık adres

Festival Anfa Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek. Ziyaretçiler 15 Temmuz Şehitleri Kızılay Meydanı’ndan, 20 dakikada bir geçen 446 numaralı halk otobüsünü kullanarak festivalin gerçekleşeceği alana gidebilir.

Festivalin gerçekleşeceği açık adres ise şöyle; Anfa Fuar Ve Kongre Merkezi, Şehit Ömer Halisdemir Bulvarı, Altındağ/Ankara.

Yorumlar (1)
saadet gençer 4 yıl önce
akdeniz illeri tanıtım günlerine gittim akdenizle ilgili hiçbirşey yoktu sadece afişlerde kalmış çok sönüktü