Ailesini öldürmüştü... Toprağa verildiler!

Ümraniye’de dün akşam şizofreni hastası Emre Yaşar Hayal; annesini ve ağabeyini silahla vurarak öldürmüş, babasını ise ağır yaralamış ve daha sonra ise intihar etmişti. İki kardeşin ve annelerinin cenazeleri bugün son yolculuklarına uğurlandı.

YAŞAM 26.08.2019, 19:37
Ailesini öldürmüştü... Toprağa verildiler!

Ümraniye Namık Kemal Mahallesi’nde dün akşam saatlerinde, ağabeyi Haluk Hayal’i (31) ve annesi İncilay Hayal (55)’i babasına ait ruhsatlı silahla vurarak öldüren ve babası İlyas Hüseyin Hayal’i ağır yaralayan şizofren hastası Emre Yaşar Hayal (26), oturdukları binanın 4. katından atlayarak intihar etmişti.

Anne ve iki kardeşin cenazeleri bu sabah Adlı Tıp Kurumu’ndan alınarak yakınlarına verildi. Anne İncilay Hayal, Emre Yaşar Hayal ve ağabey Haluk Hayal’in cenazeleri bugün Ümraniye Medine Camii’ne götürüldü. Cenazede Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım ve çok sayıda aile yakını yer aldı. Son anda evden kaçarak hayatta kalan Doğukan Yunus Hayal de cenaze törenine katıldı.

Cenazeler Ümraniye Medine Camii’nde ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazının ardından Ihlamurkuyu Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Yorumlar (0)