Ailesini kurtaran baba yoğun bakımda

Çıkan yangında 2 çocuğunu ve eşini yanmaktan kurtaran baba yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor.

YAŞAM 07.01.2020, 15:28
Ailesini kurtaran baba yoğun bakımda

Kocaeli ilinin Başiskele ilçesinde sabaha karşı bir evde çıkan yangında 2 çocuğu ve karısını yanmaktan son anda kurtaran baba, ilari düzeyde duman zehirlenmesine maruz kaldığı için durumu ağır olarak yoğun bakıma kaldırıldı.

Olay, sabah 04.30 sıralarında Kocaeli ilinin Başiskele ilçesi Başiskele Mahmut Paşa Mahallesi Cami Sokak üzerinde bulunan evde yaşandı.

Alınan bilgilere göre Yusuf Ö., eşi N.Ö., 8 yaşındaki çocukları B.Ö. ve 11 yaşındaki çocukları B.Ö.'nün uykuda olduğu sırada evde bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. Duman kokusuna uyanan baba Yusuf Ö., eşi ve çocuklarını alevler arasında yanmaktan kurtararak son anda dışarı çıkardı. Bu sırada çevreden alevlerin yükseldiğini gören bina sakinleri, durumu 112 Acil Yardım ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine 110 itfaiye, 112 sağlık ve 155 polis ekipleri yönlendirildi.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek kısa sürede alevleri kontrol altına aldı. Olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan anne, baba ve iki çocuğu ambulanslarla Kocaeli Devlet Hastanesine götürüldü. Dumandan etkilenen anne N.Ö. ve çocukları kontrollerinin ardından taburcu edildi ancak yoğun duman zehirlenmesi yaşayan baba Yusuf Ö. ise yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.

Evin salonunda bulunan sobadan kaynaklandığı tahmin edilen yangın hakkında inceleme başlatıldı.

Yorumlar (0)