Afyonkarahisar’da midibüs devrildi: 28 yaralı 

Afyonkarahisar’ın Yaylabağı Belediyesi’ne bağlı yolcu midibüsü buzlanmanın etkisiyle Eskişehir yolunun Gazlıgöl kavşağında devrildi. Araçta bulunan 28 kişi yaralandı. Midibüsün yan devrilmeden önce öndeki araca çarptığı ve o aracın da diğer araçlara çarptığı öğrenildi. 5 aracın birbirine zarar verdiği zincirleme kazada da 3 kişi yaralandı. 

YAŞAM 03.01.2022, 15:44 04.01.2022, 16:22
Afyonkarahisar’da midibüs devrildi: 28 yaralı 

Afyonkarahisar’ın İhsaniye ilçesine bağlı Yaylabağı Belediyesi’ne ait bir yolcu midibüsü, Afyonkarahisar-Eskişehir yolunda seyrederken yan devrildi. Kara yolunun Gazlıgöl kavşağına geldiğinde buzlanma ve sisin etkisiyle şoför, kontrolünü kaybetti. Devrilen midibüste bulunan 28 kişi çeşitli şekillerde yaralanırken 2 kişinin durumlarının ağır olduğu bildirildi. Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. 



Midibüs, araçları da birbirine kattı 

O sırada otomobili ile seyir halinde olan Ali İhsan Taşpınar, önde kaza yapan araçların yanından geçmek için yavaşladıkları sırada midibüsün önce araçlarına çarptığını sonra da yan yattığını belirtti. Diğer bir yaralı ise yolun çok kaygan olduğunu bu yüzden de 5 aracın zincirleme kaza yaptığını; midibüsün de önce otomobile çarptığını sonra da yan yattığını doğruladı. 5 aracın karıştığı kazada 3 kişi yaralandı. 

Yorumlar (0)