Afyonkarahisar'da köpeklere yiyecek verme kavgasında genç kıza dehşeti yaşattılar

Afyonkarahisar’da sokak köpeklerine ıslık çalma meselesi sebebi ile çıkan tartışmada genç kızın kapısına dayanan ve akabinde olay mahalline gelen polis ve bekçilere kalasla saldıran 2 kişi, gözaltına alındı. Genç kıza gece saatlerinde korku dolu anlar yaşatan şahıslar adliyeye sevk edilirken, genç kız yaşadığı dehşet anlarını kişisel sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı bir video ile aktardı.

YAŞAM 14.02.2021, 21:54 15.02.2021, 14:38
Afyonkarahisar'da köpeklere yiyecek verme kavgasında genç kıza dehşeti yaşattılar

Korkunç olan, şehir merkezine bağlı Erenler Mahallesi'nde yaşandı. Aktarılan bilgilere göre, Erenler Mahallesi'nde gece geç saatlerde meydana gelen olayda İhsan K. (34), Emre K. (24) adlı şahıslar ile Şerife S. (29) adlı genç kız arasında sokak köpeklerine yiyecek verme meselesi sebebi ile tartışma yaşandı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine şahıslar, genç kıza tehditler savurarak evine saldırmaya çalıştı. Şerife S., güvenlik güçlerini arayarak yardım talep etti. İhbar üzerine olay mahalline gelen polisler, duruma müdahale ederken, genç kız sosyal medya platformundan canlı yayın yaparak yaşadığı dehşet anlarını anlattı. Genç kızın canlı yayında olduğu sırada gelen silah sesleri ise dikkatlerden kaçmadı. Genç kız, yaşadığı dehşeti gözyaşları içinde anlattı. Olay mahalline gelen polis ve bekçilere de direnen şahıslar, gözaltına alındı. Bekçilerin ise söz konusu şahısların kendilerine saldırması üzerine tabancalarını kullanarak havaya ateş açtıkları belirtildi.

Valilikten açıklama

Korkunç olayın ardından Afyonkarahisar Valiliği tarafından gerçekleştirilen yazılı açıklamada, “Sosyal medyada platformunda gerçekleştirdiği paylaşım ile tehdit edildiğini dile getirerek yardım talep eden kadın vatandaşımıza emniyet personelimiz, Erenler Karakolu'nun da bölgede olması sayesinde hızlı bir şekilde ulaşmış ve olaya müdahalede bulunmuştur. Olaya karışan 2 kişi gözaltına alınmış ve gerekli adli işlemler ivedilikle başlatılmıştır.” denildi.







 

Yorumlar (0)