Afyonkarahisar'da çiğ köfte acılı diye çalışanı darbetti

Afyonkarahisar’da bir çiğ köfte işletmesine gelen kişi, sipariş verdiği çiğ köftenin acılı olduğu gerekçe gösterip, elindeki çiğ köfte dürümünü çalışana fırlatarak darbetmeye başladı.

YAŞAM 28.02.2021, 19:14 13.03.2021, 13:19
Afyonkarahisar'da çiğ köfte acılı diye çalışanı darbetti

Aktarılan bilgiye göre, korkunç olay, 23 Şubat Salı günü İstiklal Mahallesi üzerinde bulunan bir çiğ köfte işletmesinde yaşandı. Çiğ köfte dükkanına gelen ve iddialara göre alkollü olduğu belirtilen G.Ş., çalışan Y.K.'den acısız bir çiğ köfte istedi. Y.K., dürüm halinde hazırladığı çiğ köfteyi G.Ş.'ye verdi. G.Ş. birkaç lokma yedikten sonra içindeki çiğ köftenin acılı olduğunu öne sürerek, çalışan ile tartışmaya girdi. Y.K., çiğ köftede acı olmadığını, yalnızca az miktarda acısı olabileceğini dile getirdi fakat G.Ş.'yi bir türlü ikna edemedi. G.Ş., elindeki dürümü ilk önce Y.K.'ye tattırıp, acılı olduğunu iddia ederek tartışmayı sürdürdü. Bir süre sonra G.Ş., bir anda küfretmeye başladığı Y.K.'ye elindeki dürümü fırlatıp, yumruk atmaya başladı. Kendisini korumaya çalışan talihsiz çalışan, saldırgan şahsı kendisinden uzaklaştırmaya çabaladı. Bir süre sonra sakinleşen şahıs, yediği çiğ köftenin parasını vererek, dükkandan ayrıldı.



Çalışan işten ayrıldı

Olayın akabinde Y.K., darp raporu alarak söz konusu şahıstan şikayetçi oldu. Başından geçen olayın ardından Y.K.'nin işten ayrıldığı öğrenildi.

İşletmeci Turgut Tosun, gereken işlemlerin başlatıldığını dile getirerek, çalışan Y.K’yı darbeden şahıstan şikayetçi olduklarını ifade etti.





Yorumlar (0)