Afyonkarahisar'da bir polis memuru, 3 kişiyi öldürüp intihar etti

Afyonkarahisar'da polis memuru olarak görev yapan A.A., eşi G.A., kayınpederi N. A., kayınvalidesi K. A.'yı beylik tabancasıyla katlettikten sonra aynı silahla intihar etti.

YAŞAM 11.08.2021, 21:37 12.08.2021, 17:46
Afyonkarahisar'da bir polis memuru, 3 kişiyi öldürüp intihar etti

Afyonkarahisar’da eşiyle boşanma aşamasında olduğu belirtilen polis memuru A.A. eşi, kayınvalidesi ve kayınpederini vurdu. 3 kişiyi katleden şahıs, aynı tabancayla intihar etti.

Korkunç olay, şehir merkezi Örnekevler Mahallesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, boşanma aşamasındaki A.A., konuşmak üzere kent dışından kayınpederinin evine geldi.

3 kişiyi öldürdü, intihar etti

Bu esnada sokak ortasında meydana gelen tartışmada öfkeli koca, tabancası ile bisikletiyle ilerlemeye çalışan kayınpederini başından vurduktan sonra çocukları ve eşinin olduğu 4 katlı apartmanın ikinci katına giderek burada da silahını ateşledi.

Öfkeli kocanın silahından çıkan kurşunlar eşi ve kayınvalidesine isabet etti. Şahıs evden çıktıktan sonra olay mahallinden yaklaşık olarak 100 metre ileride tabancasını çenesine dayayarak intihar etti.

Olayın ardından çevredekilerin haber vermesi ile bölgeye çok sayıda güvenlik ve sağlık ekibi sevk edildi. Bölgeye ulaşan ekipler, kayınpeder ile cinayet zanlısı şahsın öldüğünü tespit ederken, ambulans ile hastaneye kaldırılan kayınvalide ve eşi de gerçekleştirilen tüm müdahalelere karşın kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

"İlk etapta torpil sesi zannettik"

Olayı aktaran komşulardan Melike İzmir, silah seslerini önce çocukların patlattıkları torpil sesi sandıklarını belirterek, “Biz olayı görmedik fakat 4 el silah sesi geldi. Çocukların torpil patlattığını düşündük. 15 dakika sonra ambulanslar geldi, ceset torbalarının çıktığını gördük. Ölen şahsın kızı ile arkadaştım fakat aile üyelerini tanımıyordum. Ailenin 2 çocuğu vardı, bir erkek bir kız.” diye konuştu.

Olayın ardından bölgede emniyet mensupları tarafından başlatılan inceleme çalışmaları sürüyor.



















Yorumlar (0)