Afyonkarahisar'da 'acılı çiğ köfte dayağı' olayının yaşandığı dükkana saldırı

Afyonkarahisar'da çiğ köfte 'acılı' diye bir genci darbeden ve serbest bırakıldıktan sonra bir defa daha gözaltına alınan şahsın yakını olduğu öne sürülen bir şahıs, aynı çiğ köfteciye saldırdı. Dükkana bira şişesi ile saldıran kişi, camları kırdıktan sonra motosiklete zarar verdi. Meydana gelen saldırı olayı ise yine dükkanın güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

YAŞAM 02.03.2021, 01:43 02.03.2021, 16:45
Afyonkarahisar'da 'acılı çiğ köfte dayağı' olayının yaşandığı dükkana saldırı

Şehir merkezinde bulunan İstiklal Mahallesi'nde faaliyet gösteren çiğ köfte işlemesine gelen Gurur Ş. adlı şahıs, sipariş verdiği çiğ köftenin acılı olduğunu gerekçe göstererek çalışan Y.K.'yı yumruklayarak darbetti. Olayın ardından Gurur Ş., emniyet güçleri tarafından ifadesi alındıktan salıverildi. Gurur Ş., olayın ülke çapında duyulması ve ardından infial etkisi yaratması üzerine emniyet güçleri tarafından bugün bir defa daha gözaltına alındı.

Şahsın polis merkezindeki işlemleri devam ederken, olayın yaşandığı çiğ köfteci dükkanına gece saatlerinde bir saldırı daha yapıldı. Edinilen bilgilere göre, Gurur Ş.’nin yakını olduğu iddia edilen saldırgan, dükkanda Bilal T. adlı şahıs olduğu esnada yanındaki iki kişi ile söz konusu işletmeye geldi.

Bira şişesiyle camları indirdi

Araçtan inen saldırgan, elindeki bira şişesini ilk önce iş yerinin güvenlik kamerasına, ardından da dükkanın kapı camına fırlattı. Saldırgan şahsı, yanındakiler sakinleştirmeye çalıştı. Yanındakilerden kurtulan şahıs, bu kez dükkan önündeki sehpayı iş yerinin vitrin camına fırlattı. İşletmeye ait motosiklete de zarar veren şahıs, yanındakiler tarafından araca bindirilerek olay yerinden uzaklaştırıldı.

"Ben ne yaptım size?"

Meydana gelen olay karşısında büyük bir şok yaşayan Bilal T. adlı çalışan ise saldırgana, "Ben ne yaptım size? Benim suçum ne?" diyerek isyan etti. Saldırgan şahsın kendisini dükkan dışına çağırmasına da yanıt vermeyen Bilal T., emniyet güçlerinden yardım istedi. İhbarın ardından olay mahalline gelen polis, dükkanda detaylı bir inceleme yaparak saldırgan şahsı yakalamak için soruşturma başlattı.

Olaya ilişkin inceleme sürüyor.





Yorumlar (0)