Adrenalin tutkunu gencin, metrobüs üstündeki tehlikeli yolculuğu kamerada

İstanbul’da adrenalin tutkunu bir genç, Merter’de üzerine çıktığı metrobüste 5 durak boyunca yolculuk yaparken o anları kameraya çekti ve sosyal medya hesabından paylaştı.

YAŞAM 31.05.2021, 16:53 01.06.2021, 15:36
Adrenalin tutkunu gencin, metrobüs üstündeki tehlikeli yolculuğu kamerada

İstanbul Merter’de metrobüsün üstüne çıkarak metrobüsle 5 durak yol giden gencin o anları, görenlere ‘pes artık’ dedirtti.

5 durak boyunca metrobüsün üzerinde yol gitti

İstanbul'da uyguladığı tehlikeli hareketleri kayıt altına alıp sosyal medya hesaplarından paylaşan bir genç, pes dedirtecek bir yolculuğa imza attı.

Merter metrobüs durağına arkadaşlarıyla birlikte gelen bir genç, durağın üstüne tırmandıktan sonra saklanmayı başardı. Durağa yanaşan metrobüsü gören genç, aniden metrobüsün üzerine atladı ve yatarak kendisini gizledi. Söğütlüçeşme istikametine 5 durak boyunca yolculuk yapan genç, metrobüsün üzerinde yatarak çevreyi seyretti.

O anları kamerayla kaydeden adrenalin tutkunu genç, Edirnekapı durağına gelince aracın üzerinden durağa atladı. Vatandaşların şaşkın bakışları altında yürüyen genç, arkadaşıyla beraber çevreden uzaklaştı.

Hem metrobüsün sürüş güvenliğini hem de kendi hayatını tehlikeye atan adrenalin tutkunu genç, o anları kameraya çekti ve sosyal medya hesabından paylaştı. 

Yorumlar (0)