Adliye önünde katliam

Küçükçekmece Adliyesi'ndeki otopark çıkışında yaşanan silahlı çatışmada 4 kişi öldü.

YAŞAM 24.03.2022, 21:49 26.03.2022, 11:43
Adliye önünde katliam

Edinilen bilgiler doğrultusunda, bir davanın tarafları arasında çıkan tartışma, kısa süre içinde büyüyerek silahların da ateşlendiği kavgaya dönüştü.

4 ölü

Olay mahalline yönlendirilen sağlık ve güvenlik ekipleri tarafından gerçekleştirilen incelemede, Sercan S., Kadir M. ve Nazım S.'nin yaşamını yitirdiği anlaşıldı.

Olayda yaralanan Orhan S., Diyar S. ve Ercan S., çevredeki sağlık tesislerine kaldırıldı. Ağır şekilde yaralanan Ercan S.'nin de can verdiği belirtildi.

Polis olay ile ilgili gerçekleştirdiği çalışmada 18 şahsı gözaltına aldı.

Olayda kullanıldığı öğrenilen bir pompalı tüfek ile iki tabanca da ele geçirildi.

Küçükçekmece Başsavcılığı'ndan açıklama

Başsavcılık tarafından gerçekleştirilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"8 Kasım 2021'de ilçemizde yaşanan silahla kasten yaralama olayına dair, Küçükçekmece 22'inci Asliye Ceza Mahkemesi'nde yürütülen takibatta, tamamlanan duruşma sonrası Küçükçekmece Adliyesi'nin 200 metre kadar dışında açık otopark çıkışında iki grup arasında silahlı kavga yaşandığı, olayda 4 kişinin yaşamını yitirdiği, 2 kişinin ise yaralandığı, kavgaya toplamda 24 şahsın karıştığı, 18'inin gözaltına alındığı, olayda kullanılan bir pompalı tüfek ve iki silahın ele geçirildiği anlaşılmış olup, derhal tahkikat işlemlerine başlanılmış olup, tahkikat büyük bir titizlikle yürütülmektedir."

Yorumlar (0)