Adıyaman’da silahlı saldırganlara gece operasyonu!

Sabah saatlerinde bir bankanın güvenlik görevlisine silahlı saldırıda bulunan zanlılara gece yarısı özel harekat destekli operasyon düzenlendi. Kıskıvrak yakalanan 3 şüpheli, gözaltına alındı. 

YAŞAM 01.10.2022, 12:21 03.10.2022, 10:51
Adıyaman’da silahlı saldırganlara gece operasyonu!

Edinilen bilgilere göre olay, sabah saatlerinde Kap Camii Mahallesi’nde bulunan bir bankanın önünde gerçekleşti. Bankanın güvenlik görevlisi olan A.D., husumetli olduğu kişiler tarafından kurşun yağmuruna tutuldu. Peş peşe silah seslerinin duyulduğu bölgede büyük panik yaşandı. Olayın ardından kayıplara karışan zanlılar, izlerini bir süre kaybettirdi. 

Farklı adreslere eş zamanlı operasyon

Vücuduna 6 kurşun isabet eden güvenlik görevlisi A.D., ambulansla Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Saldırı sonrası bölgedeki güvenlik kameralarını incelemeye alan polis ekipleri, zanlıların adres ve kimlik bilgilerine ulaştı. Gece saatlerinde harekete geçen ekipler, kent merkezindeki farklı adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi. Özel harekât destekli operasyonda şüpheli 3 şahıs da kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı. Zanlılar, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecekler. 



Yorumlar (0)