Adıyaman'da 16 ayrı noktada yangın

Adıyaman’da 16 ayrı noktada çıkan anız yangınlarında toplam 11 kişi dumandan zehirlenerek çevredeki hastanelere kaldırıldı.

YAŞAM 28.07.2021, 01:25 28.07.2021, 16:18
Adıyaman'da 16 ayrı noktada yangın

Aktarılan bilgilere göre, akşam saatlerinde başlayan kuvvetli rüzgarla birlikte şehir merkezinin 16 farklı noktasında anız yangınları çıktı. Meydana gelen yangınlara itfaiye personelleri tarafından müdahale edildi. İtfaiye personelleri, kuvvetli rüzgar sebebi ile alevleri kontrol altına almakta zorluk yaşadı. Meydana gelen anız yangınlarında alevlere müdahale eden yurttaşlardan 11'i dumandan zehirlenerek şehir merkezinde bulunan hastanelere kaldırıldı. Hastanelerde tedavilerine başlanan kişilerin genel sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Soruşturma başlatıldı

Akşam saatlerinde başlayan anız yangınlarına durmadan müdahale ettiklerini dile getiren Adıyaman Belediyesi İtfaiye Müdürü Ali Doğan, “Yalnızca saat 5'ten bu yana 15-16 yangına müdahalede bulunduk ve halen müdahalelerimiz sürüyor. Rüzgar çok kuvvetli. Sizler de görüyorsunuz, tüm ekiplerimizle birlikte sahadayız, yangınlara müdahalede bulunuyoruz. Rüzgar da tabii çok fazla etkili oluyor, yayılmasına sebep oluyor zaten.” şeklinde konuştu.

Yangınlara ilişkin soruşturma devam ediyor.











Yorumlar (0)