Adana’da torbacılara şafak operasyonu: 9 gözaltı

Adana'da torbacı olarak tanımlanan uyuşturucu satıcılarına karşı düzenlenen şafak operasyonu kapsamında 9 şüpheli gözaltına alındı. 

YAŞAM 26.08.2021, 11:04 27.08.2021, 09:05
Adana’da torbacılara şafak operasyonu: 9 gözaltı

Uyuşturucu kullanımı ve ticaretini önlemek amacıyla çalışmalarını devam ettiren Adana Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, şehir genelinde uyuşturucu satıcısı 9 kişiyi tespit etti. 

9 şüpheli gözaltında

Şüpheliler hakkında savcılık tarafından yakalama kararı çıkarılmasıyla birlikte ekipler, operasyon için sabahın ilk saatlerinde harekete geçti. Tespit edilen adreslere yönelik şafak vakti Özel Harekat polislerinin de yardımıyla birlikte eş zamanlı olarak baskın gerçekleştirildi. 

Özel Harekat ekiplerinin, evlere demir kapılarını koç başlarıyla kırarak girmelerinin ardından ekipler tarafından arama yapıldı. Operasyon kapsamında gözaltına alınan 9 şüpheli, sağlık kontrolünden sonra emniyete götürüldü. 

Ayrıca narkotik köpekleriyle evlerde gerçekleştirilen aramalarda ise 6 reçeteye tabi uyuşturucu hap, 7 kök kenevir, 1 ruhsatsız tabanca, 1 ruhsatsız pompalı tüfek ile 3 mermi yakalandı.

Yorumlar (0)